Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti My856874 / Canlı Kuponlarım

ALPASLANBEY

"EYVALLAH"
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,807
3,116
113
Ben ismet o arkadas sabahtan beri burdayiz skldk birbirmize takiliyoruz sarki falan yollyyoz maksat zaman gecsinde. Senin bu bos muhabbetini anlamadm ben ? Gelip niye canimizi sıkıyosun ki . Bidaha beni alitilama benm hakkimda yorum yapma beni degerlendrme.
tmm gardaşım uzatma sende olur bombeye bizdendir iyidir oda gerecek bi durum yok yani

Bombeye73

GANJAMAN
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,439
952
113
bu yorumun çok yersizdi farkındasın umarım
Ismet neresi yersiz ? Çok düzgün bişey yazmişım ne hakaret var ne küfür var, herkesin dost olduğunu söylemişim. Konu başinda muhabbeti bilmediğimdeb gördüğüm yorum üzerine düzgün bişey yazdım, benim yanliş anlamamsa affola derim zaten. Öyle boşyere bilenmeyin gerek yok agresiflige.

ALPASLANBEY

"EYVALLAH"
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,807
3,116
113
Ismet neresi yersiz ? Çok düzgün bişey yazmişım ne hakaret var ne küfür var, herkesin dost olduğunu söylemişim. Konu başinda muhabbeti bilmediğimdeb gördüğüm yorum üzerine düzgün bişey yazdım, benim yanliş anlamamsa affola derim zaten. Öyle boşyere bilenmeyin gerek yok agresiflige.
seni biliyorum güzel gardaşım bnm merak etme

Bombeye73

GANJAMAN
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,439
952
113
Ben ismet o arkadas sabahtan beri burdayiz skldk birbirmize takiliyoruz sarki falan yollyyoz maksat zaman gecsinde. Senin bu bos muhabbetini anlamadm ben ? Gelip niye canimizi sıkıyosun ki . Bidaha beni alitilama benm hakkimda yorum yapma beni degerlendrme.
Dostum ben sabahtan beri muhabbette olduğnuzu bilmiyodum, gordugüm yoruma istinaden yazdim sakin olun boş bi muhabbet degil benim dediklerim. Tammi sakin olmakta fayda var