Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Müşteri Temsilcisi 🤑

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,956
13,086
113

hotchocolatee

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
680
336
63
Golden eye bulgarda iki üç sene önce kurulan bir cazino, kapıkuleyı cıkınca 15dk mesafede. Ama bu aralar hiç vermiyor slotları hep içeri alıyor :D

Alican57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,115
799
113
Aylaaaar önce bana’da davet mesajı atılmıştı, halen konuşuyoruz işi bıraktı tabii, mühendisliğe geri döndü, hayatım da tanıdığım en güzel insan olabilir, sabah bi kalkıyorum para atmış, neler neler almadı şu zamana kadar ayakkabılar protein tozları, eve 2-3 günde bir bişeyler yolluyor, ama kullanmak değil hakikaten arkadaşım oldu ilerisine gitmeyeceğimizi anlaştım zor da olsa öyle devam ediyor, sende bak bi ferdi iyi bişeyler çıkar belki😅

ferdiuras

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,846
878
113
Aylaaaar önce bana’da davet mesajı atılmıştı, halen konuşuyoruz işi bıraktı tabii, mühendisliğe geri döndü, hayatım da tanıdığım en güzel insan olabilir, sabah bi kalkıyorum para atmış, neler neler almadı şu zamana kadar ayakkabılar protein tozları, eve 2-3 günde bir bişeyler yolluyor, ama kullanmak değil hakikaten arkadaşım oldu ilerisine gitmeyeceğimizi anlaştım zor da olsa öyle devam ediyor, sende bak bi ferdi iyi bişeyler çıkar belki😅
Alla.alla ciddimisin makaradami :)

Alican57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,115
799
113
Alla.alla ciddimisin makaradami :)
Yok reis niye makara yapayım ne katkısı olacak yalan söylesem, zaten zengin yani işi de zevk diye yurt dışına ailesinden uzağa gitmek için yapıyordu, yani şurda en köklü sitelerden herkes’in bildiği onların sahibi bile konuştu benle bu kız sayesinde, gel biletinizi alıym birlikte yaşayın arabanıza kadar veriym diye, benim hedefler farklı geçici takılıyorum o yüzden redettim 😅

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,195
2,520
113
Yok reis niye makara yapayım ne katkısı olacak yalan söylesem, zaten zengin yani işi de zevk diye yurt dışına ailesinden uzağa gitmek için yapıyordu, yani şurda en köklü sitelerden herkes’in bildiği onların sahibi bile konuştu benle bu kız sayesinde, gel biletinizi alıym birlikte yaşayın arabanıza kadar veriym diye, benim hedefler farklı geçici takılıyorum o yüzden redettim 😅
Sana olan teklife surda bı anket açsan %90 falan git çıkardı🤣

Alican57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,115
799
113
Sana olan teklife surda bı anket açsan %90 falan git çıkardı🤣
Hayat hikâyesi farklı bro herkes’in, bi hedef olmasa önümde okey, zaten yurt dışında abim yaşıyor önümde bi akademi kursum var onu bitirip inşallah gidebilirim bakıcaz, bu tür işler en son plan benim için inşallah hepinizin önüne iyi fırsatlar çıkar değerlendirirsiniz

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,195
2,520
113
Hayat hikâyesi farklı bro herkes’in, bi hedef olmasa önümde okey, zaten yurt dışında abim yaşıyor önümde bi akademi kursum var onu bitirip inşallah gidebilirim bakıcaz, bu tür işler en son plan benim için inşallah hepinizin önüne iyi fırsatlar çıkar değerlendirirsiniz
Dilediğin gönlünce olsun kral