Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Müşteri Temsilcisi 🤑

ferdiuras

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,848
882
113
Hayat hikâyesi farklı bro herkes’in, bi hedef olmasa önümde okey, zaten yurt dışında abim yaşıyor önümde bi akademi kursum var onu bitirip inşallah gidebilirim bakıcaz, bu tür işler en son plan benim için inşallah hepinizin önüne iyi fırsatlar çıkar değerlendirirsiniz
Kral senin şansından istiyorum diyecek başka bişeyl bulamıyorum :)

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,987
4,562
113
Aylaaaar önce bana’da davet mesajı atılmıştı, halen konuşuyoruz işi bıraktı tabii, mühendisliğe geri döndü, hayatım da tanıdığım en güzel insan olabilir, sabah bi kalkıyorum para atmış, neler neler almadı şu zamana kadar ayakkabılar protein tozları, eve 2-3 günde bir bişeyler yolluyor, ama kullanmak değil hakikaten arkadaşım oldu ilerisine gitmeyeceğimizi anlaştım zor da olsa öyle devam ediyor, sende bak bi ferdi iyi bişeyler çıkar belki😅
X sitede bir temsilci aynı şekil yapıyordu. Davet etti arkadaş olduk artık bana bu siteye fazla girme başka yerde oyna diye uyariyordu bile. Para atıp başka siteye at diyordu. Hey gidi günler hey

Alican57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,115
799
113
X sitede bir temsilci aynı şekil yapıyordu. Davet etti arkadaş olduk artık bana bu siteye fazla girme başka yerde oyna diye uyariyordu bile. Para atıp başka siteye at diyordu. Hey gidi günler hey
Aynı şekilde, ama bu hiç oynama bulaşma diyor çünkü dönen pisliğin farkında, bugün kazandım diye sevinme diyor mesela, çünkü panel ellerinde, mesela bugün neyden kazandın veya hangi oyunu oynuyorsun, başka siteye atsan dahi görünüyor direkt müdahale😅