Recepp nasıl gidiyor hayatAynen bu geldımı elımız rahatlar baya
Televızyon ve forumla zaman olduruokRecepp nasıl gidiyor hayat
Reyis sana bir sürprizim var bekle 😅😅Beyler bu gelirse kasa 600 oluyor geriye açık 400 kalıyor size güveniyorum
Reyis sana bir sürprizim var bekle 😅😅
evdesin sürekli heraldeTelevızyon ve forumla zaman olduruok
Markete cıkıom arada bıkere korona gecırdım dahada cıkmam gereksızevdesin sürekli heralde
geçmiş olsun dikkat et kendineMarkete cıkıom arada bıkere korona gecırdım dahada cıkmam gereksız![]()
@Muslera27 Atlantis freebet eklemiş hep beraber kazanalım 😅😅Ekli dosyayı görüntüle 137164
3.5 alt 1.60 tı min 1.90 orandı dedim 3 gol olmaz bu maçta reyisin şansına😅😅Bol şans kankam Takipteyiz 😍😁
Valla Kral Gördüm Hiç analiz etmedim verdim3.5 alt 1.60 tı min 1.90 orandı dedim 3 gol olmaz bu maçta reyisin şansına😅😅
Nasıp ev atar oyle bıter sanıom bnde3.5 alt 1.60 tı min 1.90 orandı dedim 3 gol olmaz bu maçta reyisin şansına😅😅
Reyis kafa yoruyoruz o kadar yatıyor kafa yormayınca da yatıyor fark etmiyor 😅😅Valla Kral Gördüm Hiç analiz etmedim verdim
Abi analiz edince yatioz direk pynyinca geliyor ne hikmetse😁
Hoşgeldiniz efendim Buyrun cay kahve ne istersinizBol şans bahtsız kardeşim bugün şansını döndürelim🤣🤣 @Muslera27
Kahve iyi gider aslında🤣🤣Hoşgeldiniz efendim Buyrun cay kahve ne istersiniz![]()