- 42,718
- 12,609
- 113
Hedef ıyı sans senle olsunBunda hedef 1 k beyler olursa direk çekecem hadi bakım şans bizimle olsun
Hedef ıyı sans senle olsunBunda hedef 1 k beyler olursa direk çekecem hadi bakım şans bizimle olsun
Geçen hafta Everton yaktı 90 da gol yedi 1.0 yeniyordu 700 gitti
Sorun yok reıs kazan ısterse 2 gun sursun zaman öldürüoz bızdeBeyler biraz uzun sürebilir çünkü biraz zamana bırakıyoruz MS qliyorux bilginiz olsun acele etmeyelim çekeriz herturlu🙏
Vakit zaman geçsin zaten reyis kasa yükselsin deBeyler biraz uzun sürebilir çünkü biraz zamana bırakıyoruz MS qliyorux bilginiz olsun acele etmeyelim çekeriz herturlu🙏
Bu sıte saglammı dost twıtterdakı adam cok ovuyo ama olmadım uyeÇekersek yine güzel bir siteye atar ordanda çekeriz ordanda dagitiriz
Şimdi abi siteyi övmek gibi olmasın ama taş gibi site hile hurda olmadığı sürece paran 2 dk yatırıyor bilmiyorum sonrdana bozalarsa artık şu an gayet iyiBu sıte saglammı dost twıtterdakı adam cok ovuyo ama olmadım uye
O zmn denerık haftasınu kımlık faln ıstemıolar dımıŞimdi abi siteyi övmek gibi olmasın ama taş gibi site hile hurda olmadığı sürece paran 2 dk yatırıyor bilmiyorum sonrdana bozalarsa artık şu an gayet iyi
Yok be ne vurması kendi yagimiza pisioz😁bol sans muslera vurmussun parayi 😊
Bosna lıgı kupaMaç hangi ligde bulamadım betco alt yapısında değilim