1.5 alt dedin uzatma uza burdan nos yoma2.5 alt oranı zaten 40 di amina koim adam 2-0 oldu ben haklıyım Dior at kafaliya bak her maci 15-0 bitmiş güya lan yalan dioz inandiramioz milleti
fiji tonga kadınları maçının skorunu da bilmeyelim be kardeşim geliyor fijinin 3.golü son saniyede izleyinev 3 0 alır bu maçı
kanka kim dedi onu sen yazmasan bu maçtan kimsenin haberi yoktu bile aakfakfBurdaki herkes bu maça 6.5 üst dedi noldu girdimi gotunuze 6.5 üst ?
Salla bu arkdsasi bos 1.5 alt alir basin yazmiskanka kim dedi onu sen yazmasan bu maçtan kimsenin haberi yoktu bile aakfakf
Alıp kacsan ne olacak Zanzibar Zimbabwe maçında kaybedersin senArtı 7 deil 3 kere daha aynı maçı oynasinlar gene 1 gol olma ihtimali yok hala kaynetmeye calisionuz amq 45 alır kaçarım hadi bay
aldın mı 45 “ 3-0Artı 7 deil 3 kere daha aynı maçı oynasinlar gene 1 gol olma ihtimali yok hala kaynetmeye calisionuz amq 45 alır kaçarım hadi bay
🤣🤣🤣Artı 7 deil 3 kere daha aynı maçı oynasinlar gene 1 gol olma ihtimali yok hala kaynetmeye calisionuz amq 45 alır kaçarım hadi bay
Kanka canlı izledim 0 pasla gol attılar kaleden kaleye şut çekti kaleci gol olduSizi harbi anlamiom 0.5 alt şut biten maça nasıl 6.5 üst olur diebilionuz maçta 1 şut çıkmamış adamlar 7 gol 10 gol olur dior
maçın skorunu yazdım +7 de gol gelir dedim daha da napim sana hala riv riv konusuon awArtı 7 deil 3 kere daha aynı maçı oynasinlar gene 1 gol olma ihtimali yok hala kaynetmeye calisionuz amq 45 alır kaçarım hadi bay