Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling murvatil4 | Bedava 10 Oran

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

1985turbo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,218
943
113
Bu maça izlemeden 3.5 üst oynadım daha ilk defa duyyom isimlerini canlı yayını izledim isabetli pas oranları bile yüzde sıfır yüksek parasi olan girsin 1.5 alta 9 10 oranı vardır gol olma ihtimali bugün kıyamet kopmasindan daha düşüktür o kadar net ne şut var ne pas ne atak basın paranizi 10 a katlayın hayatlarında ilk defa çıkmışlar büyük ihtimal maça topun ne olduğunu bilmiyor iki takimda basın kazanin
Yazdigin mesaji iyi oku bos yapma

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,161
12,242
113
Bu maça izlemeden 3.5 üst oynadım daha ilk defa duyyom isimlerini canlı yayını izledim isabetli pas oranları bile yüzde sıfır yüksek parasi olan girsin 1.5 alta 9 10 oranı vardır gol olma ihtimali bugün kıyamet kopmasindan daha düşüktür o kadar net ne şut var ne pas ne atak basın paranizi 10 a katlayın hayatlarında ilk defa çıkmışlar büyük ihtimal maça topun ne olduğunu bilmiyor iki takimda basın kazanin
Şu ihtimalin üstüne birde 2,5 alt aldıysan 3 gol oldu ve tüm paranı kayıp ettin..

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,162
13,021
113
Bende 90+ da 5 gol çıktığını gördüğümü yazdım gol olacağı belliydi ama 3,5 alt bile harbiden 7,5 falandı
ya maç baslamadan baremler yüksek olabilir aralarında 12 0 biten maç da var 2-1 biten maç da var devrede 1-0 iken maçın baremi 3.5 üst 2.20 idi sınırda kaldı işte

NashNash

POKER MASTER ( DON'T GIVE UP )
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
40,143
20,820
113
Gel vatandaş bedavaya gel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...