Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling murvatil4 | Bedava 10 Oran

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

murvatil4

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
71
36
18
Bu maça izlemeden 3.5 üst oynadım daha ilk defa duyyom isimlerini canlı yayını izledim isabetli pas oranları bile yüzde sıfır yüksek parasi olan girsin 1.5 alta 9 10 oranı vardır gol olma ihtimali bugün kıyamet kopmasindan daha düşüktür o kadar net ne şut var ne pas ne atak basın paranizi 10 a katlayın hayatlarında ilk defa çıkmışlar büyük ihtimal maça topun ne olduğunu bilmiyor iki takimda basın kazanin

Ekli dosyalar

murti10140

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
65
17
8
İsabetli pas oranları sıfırsa nasıl attı golü ev sıradaki golü ev atar 1.1 oran koystım o yiri kafaya

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,161
13,020
113
Bu maça izlemeden 3.5 üst oynadım daha ilk defa duyyom isimlerini canlı yayını izledim isabetli pas oranları bile yüzde sıfır yüksek parasi olan girsin 1.5 alta 9 10 oranı vardır gol olma ihtimali bugün kıyamet kopmasindan daha düşüktür o kadar net ne şut var ne pas ne atak basın paranizi 10 a katlayın hayatlarında ilk defa çıkmışlar büyük ihtimal maça topun ne olduğunu bilmiyor iki takimda basın kazanin
ev 3 0 alır bu maçı

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,220
17,053
113
Herif totem yapmak için konu açmış kim niye seni kaale alıp parasını harcasin aq

Laz8118

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
691
337
63
İlk yari 5 er tane kornen kullanmislar 10 artane sut cekmisler allahtan yok

murvatil4

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
71
36
18
La yemin ederim yokla orta açmaya calisio auta gidiyor şut diye gecior pas mas atamiorlar bedava oran verioruz

murvatil4

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
71
36
18
45 bin kazanacaktim son amcti 3.5 üst yaztti 15 bin daha attım 1.5 yoktu 2.5 alt 3 İran'dan oynadim

murvatil4

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
71
36
18
Golü ya kendi kalesine bırakmıştır bilerekden üste çekmek için ev atmamistir yani yüzde yüz Baba 2.5 alta 15 bin basıldı 1.5 alt olsa 1.5 alt diyecektim

karacayli80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
269
66
28
1,5 alt yok ki nerden biliyon 10 oran olduğunu

murvatil4

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
71
36
18
Kornerlere falan aldanmayın 1 i bile carpmayla olmadı giden topu dışarı vuruyor pas olarak tutamiorlar korner şut mut yok yani kaleci maleci çıkartmıyor atak bile olmadı maçta hiç basın kazanin die yazior bunlar izlemeyenler için istatistik kasiorlar 5.lig maçları bile zeevkli geçer bunlar boş para tuzagi

murvatil4

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
71
36
18
Kandirilmayon gençler istetistige göre ikinci yarının başında 4-0 di maç noldu hala 0-0 kandırıyorlar milleti yalan istatistiklerle 2.5.alt la 45 bı cukkalad8k size kolay gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...