- 20,337
- 13,301
- 113
Bir taşla iki kuş 🤣🤣🤣🤣🤣Dün akşam müşteri temsilcisi aradı balbettendavet amaçlı baya konuştuk muhabbet ettik sonra ben onu evet ettim yarın buluşuyoruz
özbekistanlı
Bir taşla iki kuş 🤣🤣🤣🤣🤣Dün akşam müşteri temsilcisi aradı balbettendavet amaçlı baya konuştuk muhabbet ettik sonra ben onu evet ettim yarın buluşuyoruz
özbekistanlı
Ahmedim nerdeesin sen ya . İş arim diyordun buldun mu ? Organize sanayide misinKolaygelsin baylar
Eyvallah Kral hoş geldinBol şans diliyorum Murooomm
Kuş çok iyi ama kanatları ile yenirBir taşla iki kuş 🤣🤣🤣🤣🤣
Hoş geldin AhmetKolaygelsin baylar
İlk yarı 2 gol düşünüyorum ya 1 1 ya 2-0 bakalım düşüncem ne olacakBaşladı maç bol şans
Hoşbulduk abiHoş geldin Ahmet
Tahminim ya iki iki ya 3 1Maç hareketli ama saha biraz büyük geldi benim gözüme erken bi gol çıkarsa açılırlar
Söylede bize nakit eklesin kupon yapalımDün akşam müşteri temsilcisi aradı balbettendavet amaçlı baya konuştuk muhabbet ettik sonra ben onu evet ettim yarın buluşuyoruz
özbekistanlı
Yarın beraber iken bizzat ben sana ekleme yapıcamSöylede bize nakit eklesin kupon yapalım
Vay vay kardeşime bakkk.. mesajini gören cennetlik kardeşim nerdesin sen beHoşbulduk abi
Hahhahahahah hahhahhaVay vay kardeşime bakkk.. mesajini gören cennetlik kardeşim nerdesin sen be
Zengin insan ne habersinVay vay kardeşime bakkk.. mesajini gören cennetlik kardeşim nerdesin sen be
Gönlümüz zengin reis ondan bahsediyorsun herhalde😀. Memlekete izne geldim kardesim öyle sen nasilsinZengin insan ne habersin
Abi valla dün is aramaya gittim 20 km yurdum yoruldum vallahi hemen zibardimVay vay kardeşime bakkk.. mesajini gören cennetlik kardeşim nerdesin sen be
Dedim iş arıyormuş diye @EşrefTEK80 😅Abi valla dün is aramaya gittim 20 km yurdum yoruldum vallahi hemen zibardim