- 59,150
- 29,106
- 113
Senin gibi Zengin olsam hiç beklemem biliyor musun 😄😄😄😄 manda yoğurdu kaymak Sabahları 😄😄😄😄😄😄Çek parayı 4 kişiyiz zaten 100 ytl düşüyor![]()
Senin gibi Zengin olsam hiç beklemem biliyor musun 😄😄😄😄 manda yoğurdu kaymak Sabahları 😄😄😄😄😄😄Çek parayı 4 kişiyiz zaten 100 ytl düşüyor![]()
Ooooooo dünyaya gelmiş nadide bir çiçek adam adam günaydın bol şanslar
Eyvallah Yasin şunu 3 4 yapacağım şansım yaver giderse 10 liraylaBol şans Muro
Kaymak mıSenin gibi Zengin olsam hiç beklemem biliyor musun 😄😄😄😄 manda yoğurdu kaymak Sabahları 😄😄😄😄😄😄
Günaydın Kral eyvallah aOoooooo dünyaya gelmiş nadide bir çiçek adam adam günaydın bol şanslar
Apo ismini bilemedim ya sosyete yemeklerini Bilemiyorum ki ben 😄😄😄😄😄Kaymak mı![]()
Muro baba istedi mi yaparEyvallah Yasin şunu 3 4 yapacağım şansım yaver giderse 10 lirayla
Eyvallah Kral Sağ olBol sans
Hoş geldiniz Kral günaydınGünaydın dostlar
SagolasınHoş geldiniz Kral günaydın
Çocuklar evde terlikleri kemiriyor muro senin haberin yokApo ismini bilemedim ya sosyete yemeklerini Bilemiyorum ki ben 😄😄😄😄😄
Hahahahhahahahha evden çıkarıyorlar Apo senin bir daire var almışsın beni kiracı olarak al 😄Çocuklar evde terlikleri kemiriyor muro senin haberin yok![]()
Bol bol şans kral@Passion90
Bak bu da 200 TL eklemiş dün kafam güzel etkinliğe katılmışım öyle siteleri geziyordum bir baktım 200 TL eklemiş 2000 yap bin yatır Direkt beni çek 1.000 ile sınırsız çekim her alan geçerli diyor böyle bir şey yaptım gelirse süper olacak ya
Peersik. Bide bu Adhyaksa FC ilk yarı ev sahibi atarsa kupon Von 2 liralık@Passion90
Bak bu da 200 TL eklemiş dün kafam güzel etkinliğe katılmışım öyle siteleri geziyordum bir baktım 200 TL eklemiş 2000 yap bin yatır Direkt beni çek 1.000 ile sınırsız çekim her alan geçerli diyor böyle bir şey yaptım gelirse süper olacak ya
Ayıp ediyorsun kirası da ucuz hem 40kHahahahhahahahha evden çıkarıyorlar Apo senin bir daire var almışsın beni kiracı olarak al 😄
Yuh 40.000 alıyorsan vallahi sana diyecek hiçbir lafım yok oraya Girecek adam için Harbi bu 40 bin lira kiraya veriyor musun orayı ben kendim için demiyorumAyıp ediyorsun kirası da ucuz hem 40k![]()