- 1,097
- 452
- 83
muro gol geldi ama bayan futboluna oynama ayağındaki topu verdi defans gülme krizine girdim mk ahshsjdjdjdd pozisyonu görmelisin😅😅
Hislerim beni yanıltmaz KralBu kadınlar futboldan ne anlar ofsaytaki arkadasına pas atıyo 1 metre yanındakine 😅
Ayağındaki topu mopu verdi Bilmem ben hislerimde ilerlerimmuro gol geldi ama bayan futboluna oynama ayağındaki topu verdi defans gülme krizine girdim mk ahshsjdjdjdd pozisyonu görmelisin😅😅
Bol şans Muro baskan
Kralım tebrikler ama bidaha bu kadın futboluna oynama güvenip lütden golü izle defansdaki kadın ayağındaki topu verdi xsndkdkddk komedi filmi gibi 😅😅
Senin büyük ol gelmez dediğim maç 3 dakikada 3 gol oldu 3-3 OlduBu kadınlar futboldan ne anlar ofsaytaki arkadasına pas atıyo 1 metre yanındakine 😅
Ya bu maçtan çok ekmek yerdim de kitledi iki tane golü yediKralım tebrikler ama bidaha bu kadın futboluna oynama güvenip lütden golü izle defansdaki kadın ayağındaki topu verdi xsndkdkddk komedi filmi gibi 😅😅
Kitlemesi o iki golünde ekmeğini yiyecektim çok güzel de kilitledi 3-1 yattığında bir gole daha girecektim kitledi 3-2 oldu arkasından açmadı 3-3 olduMaç 3 3 oldu la
Şikenin kitabını yazdılar belliydi zaten 4.gol de yaptıkları işlerden maçın son 5dk sını izleyin şike nedir görürsünüzKitlemesi o iki golünde ekmeğini yiyecektim çok güzel de kilitledi 3-1 yattığında bir gole daha girecektim kitledi 3-2 oldu arkasından açmadı 3-3 oldu
Kral adam hoş geldin adamın dibiOo bol şanslar reisim.. takipcinim
Maç bitti mi bakmadım 4-3 yattı mıŞikenin kitabını yazdılar belliydi zaten 4.gol de yaptıkları işlerden maçın son 5dk sını izleyin şike nedir görürsünüz
3 3 bittiMaç bitti mi bakmadım 4-3 yattı mı
Çek parayı 4 kişiyiz zaten 100 ytl düşüyorMaç bitti mi bakmadım 4-3 yattı mı
Bol şans Muro