Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Muronun Muhabbet Yeri 😃

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,351
6,631
113
Ben dedim at bana parayı haylan gelene kadar 5 katı yaparım diye gitmiş uyumuş şimdi o geldinde sen hurda olmıcan o böyle bi gider 2 sene sonra bu konuda buluşursunuz
Herkes kendine yakışanı yapar abi , bana onunla konuştuğum telefondan arama yazışma gelmedi muhtemelen ona ulaşmaya çalıştığım telefondan aradı.

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,351
6,631
113
O haylan tam bir karaktersiz haylan hadi yaylan
Hayatında benimle bir kere muhabbetin yok , sürekli kumarda kaybeden kaybettikce foruma gelip birilerine sataşan 50₺ bile kaybetsen bunun sebebini forumdaki insanlar olarak gören kişisel bozukluk hastalığına yakalanmış, sitelerin bile seni dışladığı , hatta ve hatta yukarıdaki yüce ALLAHın bile seni git şu tarafta oyna , dediği zavallı 9 yaşında babasının tcsi üzerine numara açmış , ellerinden bilyaları alınmış , mahallenin kendini baba zanneden küçük abisimisin sen?
Sen benim karakterime kurban ol benim karaktersiz oluşum bile senin kraker oluşundan iyidir

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,351
6,631
113
Muro verir parayı gelince sabah bekledi seni baya aklına gelmemiştir belki neyse gelir akşama kadar illa
Ben sonuca bakarım abi , ben forumda takıldım biliyor o saatte hayatta aktif olmam girmem foruma ama dediğim gibi aylardır onunla konuştuğum telefon hâlâ engelli oradan bana ulaştığı anda ben dönüş yapardım.

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
18,478
7,785
113
Ben sonuca bakarım abi , ben forumda takıldım biliyor o saatte hayatta aktif olmam girmem foruma ama dediğim gibi aylardır onunla konuştuğum telefon hâlâ engelli oradan bana ulaştığı anda ben dönüş yapardım.
Haylaz çocuk 1500 çekim için 1k lazım

Ekli dosyalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...