Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Muronun Muhabbet Yeri 😃

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

furkannlmass

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
320
86
28
Beyler bişe sorcam şimdi Turkcell deyim paketin bitmesine 9 gün var yeni paketler baya pahalı ya turktelekoma ya da vodafona gecicem 9gun kala geçersem cayma bedeli diye para kitlerler mi

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,196
2,520
113
Tamam da dolandırıcı yazmışlar kardeşim kimi dolandım?
Kral şimdi adam engellendiğini söyledi ve Forum son görülme kapatiyorsun bıgun veya bikac gün sonra çıkıp cuma göndereceğim diyorsun sen olsan sende neler düşünürsün kimbilir baştan böyle böyle ettik cuma vereyim desen o arkadaşta bence buraya tasimazdi o olayı çünkü daha öncede de para alışverişiniz olmuş tek hatan baştan böyle durum oldu cozecegim dememen seni yanlış durumun içine soktu

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,506
454
83
Muro ben iki tane şey anladım bu olaydan. Hem sen, hem şikayet eden arkadaş patates tiplersiniz. Peki neden?

1- Sen bu para işini çözene kadar ortalarda yoktun, durumu pekala açıklayabilirdin.

2- Şikayet eden arkadaş(ki ben uluorta böyle şeylerin konuşulmasını yanlış buluyorum) meselenin para değil yalan söylenmesi olduğunu söylemişti. Paranın geleceğini duyunca onun için bir sorun kalmadı anlaşılan.

İkiniz de mutluysanız bizim için bir problem yok, gereksiz gündem yarattınız.
O haylan tam bir karaktersiz haylan hadi yaylan

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,196
2,520
113
Forum çok acayip aw kim yoksa ortalıkta onun arkasından sallıyor millet şimdide haylana salliyotlar ne acayip la bu millet

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,031
1,766
113
Muro başkan döndü 😂

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,031
1,766
113
Valla baba yazdım wpden aradım açan eden yok , şimdi az sonra ben o kadar seni forumda aradım ulaşamadım parayı harcadım dersen buda ikinci eksi olur haberin olsun. Engellediğin numaradan yazsan arasan anında bakardım.
Muro başkan 😂

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,319
6,596
113
Uyuyorsun muhtemelen engel attığın telden ulaşamadım hâlâ engelliyim diğer telefondan yazdım kalkınca bakarsın IBANda yolladım kolay gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...