Herkes herşeyi yazar muro çözüldüyse gerek yok artık olur böyle şeylerCuma günü parasını vereceğimi söylemiştim Şimdi bekliyorum parasını vereyim ulan neler yazmışlar la Apo
Herkes herşeyi yazar muro çözüldüyse gerek yok artık olur böyle şeylerCuma günü parasını vereceğimi söylemiştim Şimdi bekliyorum parasını vereyim ulan neler yazmışlar la Apo
Yanlış anlamada suçlu olan sensin bide yazılanları mi begenmiyorsun😅😅Cuma günü parasını vereceğimi söylemiştim Şimdi bekliyorum parasını vereyim ulan neler yazmışlar la Apo
Tamam da dolandırıcı yazmışlar kardeşim kimi dolandım?Yanlış anlamada suçlu olan sensin bide yazılanları mi begenmiyorsun😅😅
Kral şimdi adam engellendiğini söyledi ve Forum son görülme kapatiyorsun bıgun veya bikac gün sonra çıkıp cuma göndereceğim diyorsun sen olsan sende neler düşünürsün kimbilir baştan böyle böyle ettik cuma vereyim desen o arkadaşta bence buraya tasimazdi o olayı çünkü daha öncede de para alışverişiniz olmuş tek hatan baştan böyle durum oldu cozecegim dememen seni yanlış durumun içine soktuTamam da dolandırıcı yazmışlar kardeşim kimi dolandım?
Paketin bitmesine mi kontratin bitmesine mi 9 günBeyler bişe sorcam şimdi Turkcell deyim paketin bitmesine 9 gün var yeni paketler baya pahalı ya turktelekoma ya da vodafona gecicem 9gun kala geçersem cayma bedeli diye para kitlerler mi
O haylan tam bir karaktersiz haylan hadi yaylanMuro ben iki tane şey anladım bu olaydan. Hem sen, hem şikayet eden arkadaş patates tiplersiniz. Peki neden?
1- Sen bu para işini çözene kadar ortalarda yoktun, durumu pekala açıklayabilirdin.
2- Şikayet eden arkadaş(ki ben uluorta böyle şeylerin konuşulmasını yanlış buluyorum) meselenin para değil yalan söylenmesi olduğunu söylemişti. Paranın geleceğini duyunca onun için bir sorun kalmadı anlaşılan.
İkiniz de mutluysanız bizim için bir problem yok, gereksiz gündem yarattınız.
Buro dassagini gezdirenler yesin adamın dibisinBunun parasını hallettim zaten forumda fazla işim yok
Boş ver bizi bilen biliyor gerisinin ayıktın sen
Kalk git lan burdanBeyler bişe sorcam şimdi Turkcell deyim paketin bitmesine 9 gün var yeni paketler baya pahalı ya turktelekoma ya da vodafona gecicem 9gun kala geçersem cayma bedeli diye para kitlerler mi
Boyun devrilsin emiBuro dassagini gezdirenler yesin adamın dibisin
Sana yakışanı yapmışsın Muro sorun çözüldü mesele kalmadı iyi formlarTamam da dolandırıcı yazmışlar kardeşim kimi dolandım?
Wpden yazsana Muro , Sürekli forumda mı yatıyım sen özelden yazacağım demiştinGeçen parayı almak için o kadar peşindem koş şimdi de ben koşuyorum senin peşinde @haylan06 gel artık kafayı bulmadan😄
Muro başkan 😂Valla baba yazdım wpden aradım açan eden yok , şimdi az sonra ben o kadar seni forumda aradım ulaşamadım parayı harcadım dersen buda ikinci eksi olur haberin olsun. Engellediğin numaradan yazsan arasan anında bakardım.
Yazdim@haylan06 bana WhatsApp'tan yaz Forum'a giremiyorum dışarıdayım işlerim var Forum'a giremediğim için göremem belki WhatsApp'tan anlık görürüm WhatsApp'tan yaz bekliyorum
Ben dedim at bana parayı haylan gelene kadar 5 katı yaparım diye gitmiş uyumuş şimdi o geldinde sen hurda olmıcan o böyle bi gider 2 sene sonra bu konuda buluşursunuzWpden yazsana Muro , Sürekli forumda mı yatıyım sen özelden yazacağım demiştin