- 9,487
- 8,141
- 113
Forumda gezerken bile götümüze beton döktürüp gezmek lazım , gerçi buradaki şahsiyetsizler betonu deler yine bizi Dikerlerde neyse
Aynen dost sadece 200 TL200₺mi?
Aman bosver dostum boyle seyler iyi aslinda giden 700 olsun kim adam kim yamuk görmüş oluyorsunForumda gezerken bile götümüze beton döktürüp gezmek lazım , gerçi buradaki şahsiyetsizler betonu deler yine bizi Dikerlerde neyse
potansiyelliydi zaten de ucuza gitmiş..Aynen dost sadece 200 TL
Hiç problem değil abi para, amacıma ulaştım diyorumya bu saatten sonra versede almam buradaki kişilere versin 100₺100₺ geçti o işAman bosver dostum boyle seyler iyi aslinda giden 700 olsun kim adam kim yamuk görmüş oluyorsun
Muge anli bilse bole bir konu varMüge anliyi gecicek yakinda bu konu trendlerde
Sinan ordan 10 15 kisiye dağıtsın diye para atmis sana tekmi atmamış yoksa genelmi kimseye atmamisAynen dost sadece 200 TL
Müge anlı da fayda etmez beter haldeyiz cia ancak bunları çözebilirOnuda dolandirir bunlar
Benim param kimdeyse atsın özel oran alcamMuge anli bilse bole bir konu var
Sinan ordan 10 15 kisiye dağıtsın diye para atmis sana tekmi atmamış yoksa genelmi kimseye atmamis
Vallaha kardesim ölmeseydi şartları sorup çözerdiMüge anlı da fayda etmez beter haldeyiz cia ancak bunları çözebilir
kıme vermıs la dagıtsın dıyeMuge anli bilse bole bir konu var
Sinan ordan 10 15 kisiye dağıtsın diye para atmis sana tekmi atmamış yoksa genelmi kimseye atmamis
Bilmiyorum orasını dost bana atmadi @Baronizm sahtekar dostumuzMuge anli bilse bole bir konu var
ula bana attım dedı dm den sonra bır tane konuya etıket atmıstı yolladım dıyeBilmiyorum orasını dost bana atmadi @Baronizm sahtekar dostumuz
Sinan konuda metin ve biri daha dağıtım yapacak demiş baronizm ismi yok ki orda kankaBilmiyorum orasını dost bana atmadi @Baronizm sahtekar dostumuz
Yok dost bana atmadıula bana attım dedı dm den sonra bır tane konuya etıket atmıstı yolladım dıye
Kimseye atmamistir 2-3 koyup kaymıştırMuge anli bilse bole bir konu var
Gel buraya @GolcümetinSinan konuda metin ve biri daha dağıtım yapacak demiş baronizm ismi yok ki orda kanka
ula bana attım dedı dm den sonra bır tane konuya etıket atmıstı yolladım dıye
Ben ne alaka
bendeydı dagıtım sonra dısarı cıkmam gerektı sınan baya beklettı atrmadı parayı bana attı bende @Baronizm attım konudada soledım kım dagıtır dıye bu ben dagıtırm dedı ona yolladım 1470 tlSinan konuda metin ve biri daha dağıtım yapacak demiş baronizm ismi yok ki orda kanka
1470 tl noldu kanka uçtumubendeydı dagıtım sonra dısarı cıkmam gerektı sınan baya beklettı atrmadı parayı bana attı bende @Baronizm attım konudada soledım kım dagıtır dıye bu ben dagıtırm dedı ona yolladım 1470 tl
Muroyla liloşa vuruyorlardır şimdi sahilde1470 tl noldu kanka uçtumu