Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Muronun Muhabbet Yeri 😃

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

masoud26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,339
4,954
113
bu adama iki laf yazarsın hemen 4-5 kişi bunu korumaya alıyordu. Bı ara bir lira istemekten adı çıktı bunun.
Burda arada rool açıp aktif kod sayfasında kod paylaşan bir kişi var o da eskiden dağıtım için verilen 6k rool parasını alıp kaçan kisidir isim vermiyorum çoğu kişi anlamıştır.

KingPanther

Hasta Fenerbahçeli
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,499
11,311
113
bu adama iki laf yazarsın hemen 4-5 kişi bunu korumaya alıyordu. Bı ara bir lira istemekten adı çıktı bunun.
Burda arada rool açıp aktif kod sayfasında kod paylaşan bir kişi var o da eskiden dağıtım için verilen 6k rool parasını alıp kaçan kisidir isim vermiyorum çoğu kişi anlamıştır.
Ben anlamadım dost

Hakan170

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
52,613
9,892
113
Shoter

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,363
6,642
113
Başka hesap açmıştır bile ne yazık etmesi dostum.
Bu adam bir kaç defa daha bu şekilde bazılarına yapmıştı ama adama çok göz yumdular. Bu adam uyuşturucu bağımlısı. Kaç defa özelden bende para istedi hiç vermedim.
Sabaha kadar Multi hesap açsın para isterken soyadindan kendini ele verir Murat tilbeç kendine bile istemese kardeşinin adına ister soyadı TİLBEÇ ona göre hareket edin reisler asla bu soyadla olan isimlere para vermeyin

The Magician

1 Ekim'e kadar yokum. Öpüldünüz.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,532
9,261
113
Akardı da ben uyuyacam dost. Sabah uyanıp okurum
bu sakatla iletişim kuran 3-5 kişiden birisin forumda. Ciddiye alıp pek cevap veren yok. Çocuk gelişimi falan mı okudun üniversitede, özel ilgiye muhtaç tipler üzerine ihtisas mı gördün ya da tarator? Bu arada bende yoksay durumunda 1 yıldan uzun süredir belki, sen yanıtladığın için gördüm.

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,319
10,216
113
bu sakatla iletişim kuran 3-5 kişiden birisin forumda. Ciddiye alıp pek cevap veren yok. Çocuk gelişimi falan mı okudun üniversitede, özel ilgiye muhtaç tipler üzerine ihtisas mı gördün ya da tarator? Bu arada bende yoksay durumunda 1 yıldan uzun süredir belki, sen yanıtladığın için gördüm.
Boşuna mı imparator diyoruz bütün halkı ile iletişim hâlinde:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...