Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Muronun Muhabbet Yeri 😃

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,179
4,236
113
@haylan06 @parsens hadi konu açın gidek kupon falan yapak kafa dağılsın veya kafaları komple bozalım kupon yatınca konu üstüme üstüme gelmeye başladı muroonun yokluğunda

parsens

𝐀𝐘𝐘𝐀𝐒̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,501
10,008
113
@haylan06 @parsens hadi konu açın gidek kupon falan yapak kafa dağılsın veya kafaları komple bozalım kupon yatınca konu üstüme üstüme gelmeye başladı muroonun yokluğunda
siz açın takip edelim ben siteye atmıyorum yemek param var senin yolladığın kalsın o bugün muronun bokuna kodda kovalamadık

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,417
6,695
113
Valla forum ole bir hal aldı ki ben bile artik kendimden şüphe ediyorum shellac baskanim bi şafak operasyonu yapsa da kurtulsak artık bu dolandırıcılardan
Forumda bir köşe olacak mesela ban listesi gibi dolandırıcı kişiler listesi diye sadece yöneticiler delille ispatla emin olduğu kişileri orada ifşa edecek bak bakalım bir tane kansız kalıyor mu

parsens

𝐀𝐘𝐘𝐀𝐒̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,501
10,008
113
can, muhabbet şu haylan muroya sürekli para gönderiyor geri istemeden dahi bugün muro 1k yatıralım 2500 çekiliş çıktı diyor zuladan haylanda 1k yolluyor hatta tam 1k olmuş havale parası yok diye benden rica etti bende vardı 10 lira attım muronun hesaba bende yatırdılar işte meğerse 500müş çekiliş kazancı haylan onun hesaba girip çeviriyor 700 kalıyor haylanda 300den oluyor ayrietten çekimi veriyor gerçekleşiyor haylan haydi yolla 700ü diyor haylanı engelleyip arivederçi diyor :D
@melo52 dost yazdım burada muhabbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...