Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Muronun Muhabbet Yeri 😃

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,372
6,647
113
@Shooter34 buda Muro değilse ben adımı değiştiririm sabahtan beri her yazdığımızi okuyup emoji atıyor buda multisi işte ordanda çarpmış milleti zaten 34 yazmış muroda İstanbul'da uzakta aramayın.

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,179
4,236
113
Lan @Shooter34 beğenmiş sana bir ben küfür etmedim o çalınma olayında ne yaptın len o işi ?
Beni tokatlayan 3/5 kişide var kayıplar biri f. Cadioglumu ne skimdi çekim yapcam abi tamam abim bekledim akşama abi tamam abim bekledim abi site sorun çıkardı yarın abi tamam abim bekledim abi hafta sonu sonunda dayanamadım artık istemiyorum AMK olu atma dedim bir yere kadar dayanıyor insan sen durumunu izah etsen istemezdim bile kupon attım yattı derdim

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,372
6,647
113
Beni tokatlayan 3/5 kişide var kayıplar biri f. Cadioglumu ne skimdi çekim yapcam abi tamam abim bekledim akşama abi tamam abim bekledim abi site sorun çıkardı yarın abi tamam abim bekledim abi hafta sonu sonunda dayanamadım artık istemiyorum AMK olu atma dedim bir yere kadar dayanıyor insan sen durumunu izah etsen istemezdim bile kupon attım yattı derdim
Onların ben olmayan şerefini...

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,326
10,218
113
O zaman öde boş muhabbete gerek yok yaz wpden sana bin tane delil atayım. Burada bu tarz muhabbetlere girmeyelim
Boş muhabbet falan demene gerek yok adam gibi birşey dedik sana delil falan gerek yok sende iyi tanıyorsun tanımazsan atmazdın bsşkası için sana yazıyoruz atar yspıyorsun

The Magician

1 Ekim'e kadar yokum. Öpüldünüz.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,532
9,261
113
ha bir tane de laz gavat var nickini mafyalı falan yapan bir tüysüz zibidi. Onu yazmayı atlamışım 5K sını 50 K yapmıştım baştan 15K atacak diye anlaşmıştık taaa aylar önce 5K atıp engellemişti. Onu da aklıma gelmişken yazayım. Hala forumda yazar, sorsan en delikanlı odur ama.

Ben yalana karşıyım, geri atmamaya değil bu arada. Kimseye borç vermedim bu forumdan 2 yıldır, çünkü kimseye borç olarak atmadım. Bir para atıyorsan birine unutacaksın o parayı. Benim tek beklentim, benim de ihtiyacım olması durumunda karşı tarafta varsa aynı iyiliği bana yapması olur.

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,372
6,647
113
Boş muhabbet falan demene gerek yok adam gibi birşey dedik sana delil falan gerek yok sende iyi tanıyorsun tanımazsan atmazdın bsşkası için sana yazıyoruz atar yspıyorsun
Bak sen diyorsun ki Muro öder bende dedim ki ödemedi, savunuyorsun reis 8 aydır hergün konuştuğum insan olay zaten paradan çıktı olay bunu bana nasıl yapara döndü, yani ben ondan beklentisiz bir sürü hediye yolladım zoruma giden noktası bu başka birisi yapsa zaten yazmazdim

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,326
10,218
113
Bak sen diyorsun ki Muro öder bende dedim ki ödemedi, savunuyorsun reis 8 aydır hergün konuştuğum insan olay zaten paradan çıktı olay bunu bana nasıl yapara döndü, yani ben ondan beklentisiz bir sürü hediye yolladım zoruma giden noktası bu başka birisi yapsa zaten yazmazdim
Dostum aranızdaki muhabbeti az çok biliyorum aranızda ne geçti tam bilmiyorum ama ben de ulaşmaya çalışayım istersen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...