- 20,590
- 12,431
- 113
Lan @Shooter34 beğenmiş sana bir ben küfür etmedim o çalınma olayında ne yaptın len o işi ?Hala acaba işleri var diye dönemedi mi diye düşünüyorum senin yazdıklarınada saygı duyarak akşama döner İnşallah
Lan @Shooter34 beğenmiş sana bir ben küfür etmedim o çalınma olayında ne yaptın len o işi ?Hala acaba işleri var diye dönemedi mi diye düşünüyorum senin yazdıklarınada saygı duyarak akşama döner İnşallah
Ve birden tek tık.Sen dostluğunu yapmışsın iyiliğini görmezden gelip bunu yapacaksa bu tarz kişiler barınmasın burada kesinlikle
Geçmiş olsun dost üzüldümVe birden tek tık.
Beni tokatlayan 3/5 kişide var kayıplar biri f. Cadioglumu ne skimdi çekim yapcam abi tamam abim bekledim akşama abi tamam abim bekledim abi site sorun çıkardı yarın abi tamam abim bekledim abi hafta sonu sonunda dayanamadım artık istemiyorum AMK olu atma dedim bir yere kadar dayanıyor insan sen durumunu izah etsen istemezdim bile kupon attım yattı derdimLan @Shooter34 beğenmiş sana bir ben küfür etmedim o çalınma olayında ne yaptın len o işi ?
Onların ben olmayan şerefini...Beni tokatlayan 3/5 kişide var kayıplar biri f. Cadioglumu ne skimdi çekim yapcam abi tamam abim bekledim akşama abi tamam abim bekledim abi site sorun çıkardı yarın abi tamam abim bekledim abi hafta sonu sonunda dayanamadım artık istemiyorum AMK olu atma dedim bir yere kadar dayanıyor insan sen durumunu izah etsen istemezdim bile kupon attım yattı derdim
Reis muro yapmaz öyle bir şey kesin çekti o kafayı gelir birazdan@Shooter34 @Muroo1988
Bunlar aynı kişiler @fearjr1992
İlk ondan çarptı şimdi buradan çarptı
O shooter emin ol muronun yan çarı
Yan çar whahshs 83 reb15 hepsi sanırım tecrübe akıyor amq dkkdmdm@Shooter34 @Muroo1988
Bunlar aynı kişiler @fearjr1992
İlk ondan çarptı şimdi buradan çarptı
O shooter emin ol muronun yan çarı
Hangi serverda kanka 🤣Yan çar whahshs 83 reb15 hepsi sanırım tecrübe akıyor amq dkkdmdm
KefilmisinReis muro yapmaz öyle bir şey kesin çekti o kafayı gelir birazdan
Kefil misin den kastın ödemezse öder misinse öderim dostum 1k için gerek yokKefilmisin
O zaman öde boş muhabbete gerek yok yaz wpden sana bin tane delil atayım. Burada bu tarz muhabbetlere girmeyelimKefil misin den kastın ödemezse öder misinse öderim dostum 1k için gerek yok
Boş muhabbet falan demene gerek yok adam gibi birşey dedik sana delil falan gerek yok sende iyi tanıyorsun tanımazsan atmazdın bsşkası için sana yazıyoruz atar yspıyorsunO zaman öde boş muhabbete gerek yok yaz wpden sana bin tane delil atayım. Burada bu tarz muhabbetlere girmeyelim
sadece görebilir@Shellac @Shooter34 baskanim bu dolandırıcı sahis ban yememiş utanmadan bide bana gülücük atıyor
Bak sen diyorsun ki Muro öder bende dedim ki ödemedi, savunuyorsun reis 8 aydır hergün konuştuğum insan olay zaten paradan çıktı olay bunu bana nasıl yapara döndü, yani ben ondan beklentisiz bir sürü hediye yolladım zoruma giden noktası bu başka birisi yapsa zaten yazmazdimBoş muhabbet falan demene gerek yok adam gibi birşey dedik sana delil falan gerek yok sende iyi tanıyorsun tanımazsan atmazdın bsşkası için sana yazıyoruz atar yspıyorsun
Dostum aranızdaki muhabbeti az çok biliyorum aranızda ne geçti tam bilmiyorum ama ben de ulaşmaya çalışayım istersenBak sen diyorsun ki Muro öder bende dedim ki ödemedi, savunuyorsun reis 8 aydır hergün konuştuğum insan olay zaten paradan çıktı olay bunu bana nasıl yapara döndü, yani ben ondan beklentisiz bir sürü hediye yolladım zoruma giden noktası bu başka birisi yapsa zaten yazmazdim