- 10,807
- 5,718
- 113
Sende 700 atsaydınMuro yapar mı böyle şeyler sabah banada yazmış isteydim yeni gördüm iyi bilirdik kendisini vardır bir açıklaması birde ondan dinleyelim
Sende 700 atsaydınMuro yapar mı böyle şeyler sabah banada yazmış isteydim yeni gördüm iyi bilirdik kendisini vardır bir açıklaması birde ondan dinleyelim
1000 lazımmış 🫰Sende 700 atsaydın
Ne dinleyeceksin ki kardesim elimde yüz tane resim var ne yazsa kendini düşürecek işte o sabahki dava bana wpden yazmış 2500₺ ekleyecekler 1000₺ lazım diye attik 500 eklemişler çevrim oldu çekim 700₺ verdik ben dedim 300 önemli deil 700 ü gönder diye aldı arazi oldu neyini açıklasınMuro yapar mı böyle şeyler sabah banada yazmış isteydim yeni gördüm iyi bilirdik kendisini vardır bir açıklaması birde ondan dinleyelim
Ulan hatta ve hatta tam 1000₺ atmışım havale parası yok dedi @parsens şuna yolla 8-10₺ dedim çocuğa gönderttimNe dinleyeceksin ki kardesim elimde yüz tane resim var ne yazsa kendini düşürecek işte o sabahki dava bana wpden yazmış 2500₺ ekleyecekler 1000₺ lazım diye attik 500 eklemişler çevrim oldu çekim 700₺ verdik ben dedim 300 önemli deil 700 ü gönder diye aldı arazi oldu neyini açıklasın
Senin bu yaptığına bu şekilde karşılık verdiyse susmak yapılacak en mantıklı şey olur 700 liraya adam tanırız ve agaNe dinleyeceksin ki kardesim elimde yüz tane resim var ne yazsa kendini düşürecek işte o sabahki dava bana wpden yazmış 2500₺ ekleyecekler 1000₺ lazım diye attik 500 eklemişler çevrim oldu çekim 700₺ verdik ben dedim 300 önemli deil 700 ü gönder diye aldı arazi oldu neyini açıklasın
Cemsin bunda sonra sen benim idolümsün ne dersen ağzımı açarsam namerdim kanka 🤣Dilenci dedik zamanında üzüldünüz
Fazlası var eksiği yok yine bak 700₺ vermedi dedim ağzımdan 300 önemli değil çıkmış çünkü çevrim olmadı 700 kaldı neyini isteyim adamdan.Senin bu yaptığına bu şekilde karşılık verdiyse susmak yapılacak en mantıklı şey olur 700 liraya adam tanırız ve aga
Şimdi Muro için yorum yapmayayım da burada Saul Alvarez, sabri vs hepsini söyledim zamanında, o blackrose dangalığını bile söylemiştim. Hepsi ya banlandı, ya milleti tokatladı kaçtı.Dilenci dedik zamanında üzüldünüz
Kankam ne oldu bana atmadan başkasına atıp çarpıldın mı hahaha geçmiş olsun şaka bir yana olay nedir acaba?Ne dinleyeceksin ki kardesim elimde yüz tane resim var ne yazsa kendini düşürecek işte o sabahki dava bana wpden yazmış 2500₺ ekleyecekler 1000₺ lazım diye attik 500 eklemişler çevrim oldu çekim 700₺ verdik ben dedim 300 önemli deil 700 ü gönder diye aldı arazi oldu neyini açıklasın
Muro için yorum yapma kendiside yapamıyor zaten şurada bazı şeyler serbest olsa attığım resimlere vay anasını dersinizde neyseŞimdi Muro için yorum yapmayayım da burada Saul Alvarez, sabri vs hepsini söyledim zamanında, o blackrose dangalığını bile söylemiştim. Hepsi ya banlandı, ya milleti tokatladı kaçtı.
Bir tane daha var arsız, 7/24 milletin parasıyla rolling açıyor, başkası kazanınca dağıtmak zorundaymış gibi onlara sallıyor. İsim vermeyeceğim, bıktım artık çünkü o tipi aşağılamaktan, utanma bir eleman. Ne hikmetse onu da çok seviyorsunuz forumca, bir gün ona da söveceksiniz bak buraya yazıyorum.
3 sayfa geriden gel görürsün kankaKankam ne oldu bana atmadan başkasına atıp çarpıldın mı hahaha geçmiş olsun şaka bir yana olay nedir acaba?
Şimdi okudum ne diyim benimde çoğu insana param geçmiştir azı çoğu ile artık takmıyorum etkinlik açmayan bir Allah’ın kuluna para atmıyorum kanka bir gün fakir bir gün zenginim herkes bilir belki şuanda hesapta 500k var belki de -350k belirsiz bir hayatım var malesef3 sayfa geriden gel görürsün kanka
Valla öyle oldu
La deseki ihtiyacım var sonra veriyim beni bilir ki zaten tamam derim yada derim ki benimde ihtiyacım var olmaz , alıp kaçmak nedir birde engel atmak üstüne birde çevrimini bana yaptırdı birde 4-5 k yap diyor demekki yapsak ,5 k yı alıp kaçacak Allah'tan ki oyunlar ödemediŞimdi okudum ne diyim benimde çoğu insana param geçmiştir azı çoğu ile artık takmıyorum etkinlik açmayan bir Allah’ın kuluna para atmıyorum kanka bir gün fakir bir gün zenginim herkes bilir belki şuanda hesapta 500k var belki de -350k belirsiz bir hayatım var malesef
Ne diyelim yazık 3-5 kuruş para içinLa deseki ihtiyacım var sonra veriyim beni bilir ki zaten tamam derim yada derim ki benimde ihtiyacım var olmaz , alıp kaçmak nedir birde engel atmak üstüne birde çevrimini bana yaptırdı birde 4-5 k yap diyor demekki yapsak ,5 k yı alıp kaçacak Allah'tan ki oyunlar ödemedi
Vallahi kanka ya yeminle wpden ,3-5 güne yazarım iban yolla sigara al kendine birşey al derim kaç kere verdim onlar helali hoş olsun ama benden bunu çaldı buda haram olsun , haramı bilen adam gerçiNe diyelim yazık 3-5 kuruş para için
Şu durumu 4 ay felan oluyor yaşadım hesapta 310 bin felan para vardı o anlık biri slotta 50k max almış yalandan yazdım bir roll açtır 1k at bakayım diye dedi ki kankam borcum var 42 k ödedim ama yine de 1k atayım dene şansını diye , adama iban at dedim 1 k attığında 21k attım direk kumar yapmadan şok olmuştu 😇😇Şimdi okudum ne diyim benimde çoğu insana param geçmiştir azı çoğu ile artık takmıyorum etkinlik açmayan bir Allah’ın kuluna para atmıyorum kanka bir gün fakir bir gün zenginim herkes bilir belki şuanda hesapta 500k var belki de -350k belirsiz bir hayatım var malesef
Hala acaba işleri var diye dönemedi mi diye düşünüyorum senin yazdıklarınada saygı duyarak akşama döner İnşallahLa deseki ihtiyacım var sonra veriyim beni bilir ki zaten tamam derim yada derim ki benimde ihtiyacım var olmaz , alıp kaçmak nedir birde engel atmak üstüne birde çevrimini bana yaptırdı birde 4-5 k yap diyor demekki yapsak ,5 k yı alıp kaçacak Allah'tan ki oyunlar ödemedi
Ben konuyu açtığım zaman forumda aktifti bir süre okudu cevap vermedi wpden mesaj iletilmiyor diğer telefondan iletiliyor bununda izahı yok işte bilsem ki art niyet yok zaten yazmazdim bu olay 3 te yaşandı 5 e kadar bekledimHala acaba işleri var diye dönemedi mi diye düşünüyorum senin yazdıklarınada saygı duyarak akşama döner İnşallah
Sen dostluğunu yapmışsın iyiliğini görmezden gelip bunu yapacaksa bu tarz kişiler barınmasın burada kesinlikleBen konuyu açtığım zaman forumda aktifti bir süre okudu cevap vermedi wpden mesaj iletilmiyor diğer telefondan iletiliyor bununda izahı yok işte bilsem ki art niyet yok zaten yazmazdim bu olay 3 te yaşandı 5 e kadar bekledim