Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Muronun Muhabbet Yeri 😃

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Amykos

Basit goller yedik
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
562
119
43
Günaydın moroo 47 k mesaji nasıl yaptın sen burda yahu ilk açıldığından beri mi forumun

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,506
454
83
İmzaya gidiyorum zaten haftanın iki gününe düştü o hariç adliyede çalışıyorum bedava ondan hariç Bakırköy amatem'e gidiyorum her yerde gidiyorum
Ya bu denetime dilekçe yazsana yol yemek ücretini denetimli serbestlik karşılıyormus yasa çıktı ya durumum yok de en azından cebine biaeyler girer

bugy35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
865
389
63
İstanbulda finansçılara baskın yapmışlar haberlere çıktı bizim paralar devlete gitti galiba

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,506
454
83
Ya sen nasıl bilmiyorsun yasa çıktı bu eskid. Millet yol oarasi yok diye hep dilekçeyle cezaevine naklettirdi kendini yasa çıktı abi sen hemen vakansorumluna şöyle dediğimi korumakurulu var denetimin bünyesi denetimin içinde zaten muhtemelen onlar veriyor yada bakanlık ama gelirin falan yoksa yol yemek paranı veriyorlar hatta bulayım atıyım sana

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,506
454
83
Kamuya yararlı bir işte çalışma cezasında herhangi bir ücret (yol, yemek vb.) ödenir mi?

Yanıt:
Kamuya yararlı bir işte çalışma cezasının infazı; ücretsiz olarak yapılır. Ancak hükümlü, çalışacağı kurum ve denetimli serbestlik müdürlüğü ile birlikte imza altına alınan çalışma protokolünde yol, yemek ve bunun gibi ücretlerin ödenmesi kararlaştırılabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...