- 562
- 119
- 43
Günaydın moroo 47 k mesaji nasıl yaptın sen burda yahu ilk açıldığından beri mi forumun
Eylül 10'da bitiyor çalışma denetime devam edeceğim ama 2026 3 ayNe kadar kaldı muro reis
İmzaya gidiyorum zaten haftanın iki gününe düştü o hariç adliyede çalışıyorum bedava ondan hariç Bakırköy amatem'e gidiyorum her yerde gidiyorumHım ben imzaya gidiyon sandım cezanı çalışarak geçiriyorsun. Ceza evinden iyidir kardeş
Göndermedi mi hala vbetNe kadar kaldı muro reis
İmza atmaya adliyeyemi gidecek adamHım ben imzaya gidiyon sandım cezanı çalışarak geçiriyorsun. Ceza evinden iyidir kardeş
Yok muro başkan göndermediGöndermedi mi hala vbet
Ya bu denetime dilekçe yazsana yol yemek ücretini denetimli serbestlik karşılıyormus yasa çıktı ya durumum yok de en azından cebine biaeyler girerİmzaya gidiyorum zaten haftanın iki gününe düştü o hariç adliyede çalışıyorum bedava ondan hariç Bakırköy amatem'e gidiyorum her yerde gidiyorum
Bahtımız karaİstanbulda finansçılara baskın yapmışlar haberlere çıktı bizim paralar devlete gitti galiba
HarbimiYa bu denetime dilekçe yazsana yol yemek ücretini denetimli serbestlik karşılıyormus yasa çıktı ya durumum yok de en azından cebine biaeyler girer
Vay arkadas böyle işmi olurİstanbulda finansçılara baskın yapmışlar haberlere çıktı bizim paralar devlete gitti galiba
Ya sen nasıl bilmiyorsun yasa çıktı bu eskid. Millet yol oarasi yok diye hep dilekçeyle cezaevine naklettirdi kendini yasa çıktı abi sen hemen vakansorumluna şöyle dediğimi korumakurulu var denetimin bünyesi denetimin içinde zaten muhtemelen onlar veriyor yada bakanlık ama gelirin falan yoksa yol yemek paranı veriyorlar hatta bulayım atıyım sanaHarbimi
Evlimisin Muro başkan evliysen evi nasıl gecindiiryisunİmzaya gidiyorum zaten haftanın iki gününe düştü o hariç adliyede çalışıyorum bedava ondan hariç Bakırköy amatem'e gidiyorum her yerde gidiyorum
Kamuya yararlı bir işte çalışma cezasında herhangi bir ücret (yol, yemek vb.) ödenir mi?Harbimi
Evli olsam y****** yedim a*Evlimisin Muro başkan evliysen evi nasıl gecindiiryisun
Muro başkan kaç tane dosyan var reis seninEvli olsam y****** yedim a*
Vallahi Kral 8 tane bitirdim sonuncuMuro başkan kaç tane dosyan var reis senin
Geçmiş olsun Muro başkanımVallahi Kral 8 tane bitirdim sonuncu
Eyvallah Kral adamsınGeçmiş olsun Muro başkanım