- 3,131
- 605
- 113
Günaydın reis rol vs olur mu sabah sabah 😀Akşam Misafirlikteydim uyumuşum yine kral şimdi gördüm
Günaydın reis rol vs olur mu sabah sabah 😀Akşam Misafirlikteydim uyumuşum yine kral şimdi gördüm
Holigan özel oranı açmış 1 lira lazımGünaydın reis rol vs olur mu sabah sabah 😀
Onu bile alamadım düşün.aynı durumdayız 😀Holigan özel oranı açmış 1 lira lazım
Kullanıcı adı at 2 lira varmış Dün biri atmış 1 lira aldım 1 lirasını da sana atayım sen de al şu holigan'ıOnu bile alamadım düşün.aynı durumdayız 😀
rizeli535353 eyvallah reisKullanıcı adı at 2 lira varmış Dün biri atmış 1 lira aldım 1 lirasını da sana atayım sen de al şu holigan'ı
Gönderdim Kralrizeli535353 eyvallah reis
Aradığınız kullanıcı bulunamadı. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.@asiruh reis pis işlere mi bulaştın senn
Ve aleykümselam muro baskanSelamünaleyküm
Ban yeni yemiştik yeni geldik 😄Ve aleykümselam muro baskan
Sensiz olmaz buralar 😃😁Ban yeni yemiştik yeni geldik 😄
Bazıları da bizi görmekten bıkmışlar rahatsız oluyorlarmış girme oğlum forma o zamanSensiz olmaz buralar 😃😁
AynenBazıları da bizi görmekten bıkmışlar rahatsız oluyorlarmış girme oğlum forma o zaman
Kuruduk be muro başkan bu gün kodlardan para çıkartmak için sigara stoğu bitmek üzere 😂😂Bazıları da bizi görmekten bıkmışlar rahatsız oluyorlarmış girme oğlum forma o zaman
Bunun gibi insanlar diyor ki Hep Bana faydaları olsun formun şimdi burada seviliyoruz ya yapıyorlar ya güzel insanlar güzelliğini bunların zoruna gidiyor Bana yaptıkları için
Vallahi ben de adliyeye gideceğim yol parası bile evden zor aldım yapmamız lazım bir şeyler osimen bu ne oldu ya özel oKuruduk be muro başkan bu gün kodlardan para çıkartmak için sigara stoğu bitmek üzere 😂😂