Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Muronun Muhabbet Yeri 😃

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,324
6,598
113
Soz vermek gt vermeye benzemez. Sen menfaatin için herseyini satarsin. Mesajların duruyor harbi sahtekarsin😀 Rol takip eden dilenci mi oluyor. Sen kendini zengin gösterip milletin max vinlerini buradan paylaşıp burada itibar mi kazanacağını sanıyorsun. Sen bizden açsın sahtekar seni.
Sen kimsin bana böyle şeyler yazarsın lan mesaj sayina bak sabah akşam roll konularında 100₺ kovalıyorsun dilenci bu zamana kadar bir kişiye bir kuruş paramı verdin ama ben çok verdim inkar edende şerefsizdir

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,861
4,535
113
Beni rezil edecekmiş ulan vbettr ftn olayında yardımcı oldun eyvallah ardından sana yollayım dedim yok çektin nazlandin ben kumar oynuyorum o arada parayı bastım bitirdim aradan 1 saat geçmiş para istiyorsun adi herif sana güzelce demişim istemiyorum deyince oynadım diye üstüne bana niye yollamiyorsun şarj aletim.bozuldu falan diye ağladın ve gunlerce ağladın delikanlı olup eyvallah canın sağ olsun desen sana fazlasını verirdim ama sen dilenci olduğunn için bu böyle olmadı hadi lan bunun dışında tek bir farklı cümle kur
Mesajın duruyor. Söz verip işin bitince engel atan sahtekar bir adamsın sen.

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,210
23,573
113
Ben olanı söylerim Kral hiçbir yanlışını görmedim ben

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,324
6,598
113
Soz vermek gt vermeye benzemez. Sen menfaatin için herseyini satarsin. Mesajların duruyor harbi sahtekarsin😀 Rol takip eden dilenci mi oluyor. Sen kendini zengin gösterip milletin max vinlerini buradan paylaşıp burada itibar mi kazanacağını sanıyorsun. Sen bizden açsın sahtekar seni.
Bir kaç kere yazdin görmezden geldim engelledim cahil çocuk dedim ulan utanmaz dilenci yaz lan buraya sen kaç kişiden para istedin beni kaç kişiden para isterken gördün
Sen aç köpek bir insansın 50₺ verip şarj aleti alacak durumun yok burada artistik yapıyorsun
Sarj aletim bozuldu diye ağlayan sen değil misin

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,324
6,598
113
Ben olanı söylerim Kral hiçbir yanlışını görmedim ben
Aksini konuşursan adam değilsin ulan benim bu forumda yararım dışında kimseye zararım olmamıştır buda son olsun birdaha benim adımı ağzına alırken destur çek eğer ki varsa bir derdin Ankara Hüseyingazi ye gel yüzüme anlat bu ne lan böyle velete bak ya

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,861
4,535
113
Sen kimsin bana böyle şeyler yazarsın lan mesaj sayina bak sabah akşam roll konularında 100₺ kovalıyorsun dilenci bu zamana kadar bir kişiye bir kuruş paramı verdin ama ben çok verdim inkar edende şerefsizdir
Rol kovalamak suç mu? Yada kural dışı mı? Ben üyeliğim boyunca burada 50 den fazla kişiye yardımcı olup ödül atmadiysam serefsizim. Attıysam sen şerefsizmisin? Senin aaklının almayacağı paralar emanet edildi burada hepsi kurusu kuruşuna atıldı. Biride çıkıp bizim paramızı yedi desin diyemez. Ben Senin gibi sahtekar değilim. Haydi uza

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,324
6,598
113
Kashima
haylan06

Münakaşaya devam ederseniz yaptırım uygulanacak..
Reis engelliyorum görmezden geliyorum geliyor gidiyor beni buluyor Allah aşkına beni bu forumda para isterken kim görmüş bana iftira atıyor aksine herkese ben yardımcı olurum elimden geldikçe bugün bir murodan istedim oda şakasına buda onun zoruna gitmiş reis kusura bakma. İnsanların bizimle ne derdi var anlamadım ya

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,210
23,573
113
Bir kaç kere yazdin görmezden geldim engelledim cahil çocuk dedim ulan utanmaz dilenci yaz lan buraya sen kaç kişiden para istedin beni kaç kişiden para isterken gördün
Sen aç köpek bir insansın 50₺ verip şarj aleti alacak durumun yok burada artistik yapıyorsun
Sarj aletim bozuldu diye ağlayan sen değil misin
@haylan06 ehadi çay acı di yoksunuz la
Akşam Misafirlikteydim uyumuşum yine kral şimdi gördüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...