Kesene bereket kankam yollandı iban sağol murom@SüperMario
@haylan06 ikiniz de iBAN atın 100 kişi dm'den yazmış Gören diyecek adam 500 TL 1000 TL para attı ya
Kesene bereket kankam yollandı iban sağol murom@SüperMario
@haylan06 ikiniz de iBAN atın 100 kişi dm'den yazmış Gören diyecek adam 500 TL 1000 TL para attı ya
Erken yazacaktın İsa Reis adam attı 300 lira adamlardan IBAN istedim Yoksa atardım vallahiYa ben..bende harranliyam
Adam@SüperMario
İki dakka WC ye gidiyiz,şifon elimizde kaliyorErken yazacaktın İsa Reis adam attı 300 lira adamlardan IBAN istedim Yoksa atardım vallahi
Dm'den IBAN aT
Geldi murom sağ ol kankaDm'den IBAN aT
Dağıtım var dediler geldikDm'den IBAN aT
niye bu arkadaşlar@SüperMario
Ben özet veriyim güzelliğe güzellik yapıyor nedenide şu kendisine olduğu zaman biz yolliyoruz oda olduğu zaman bize yolluyor.niye bu arkadaşlar
Şu Muro bugün vursun da güzel bir dağıtım yapsın adam 300 lira attı 100 kişi yazmış bana dm'den yaDağıtım var dediler geldik
Attım şaka şaka 😁😁Dm'den IBAN aT
Atsan da fayda yok sıfır şu anAttım şaka şaka 😁😁
ah be muromŞu Muro bugün vursun da güzel bir dağıtım yapsın adam 300 lira attı 100 kişi yazmış bana dm'den ya
Ya hiç sorma deli oldum yaah be murom![]()
@Muroo1988 cevap ver kanka ben sahtekârmışım en çok seninle konuşurum bir yanlışım oldumu sanaah be murom![]()
Muro baskan essprisine valla desende atmam simdiye kadar bir Allah'ın kuluna dm den para at demişsem ne olayım. Sen rahatına bak kral biliyorum.İsin gırgırımdayım ben.Atsan da fayda yok sıfır şu an
hayır o arkadaşın dm attığı insanlar belli kendi parasiyla kendi hayrını yapması gerekmez miBen özet veriyim güzelliğe güzellik yapıyor nedenide şu kendisine olduğu zaman biz yolliyoruz oda olduğu zaman bize yolluyor.
Bu işler danışıklı oluyor ben hakettiğimi düşünüyorum
Beni rezil edecekmiş ulan vbettr ftn olayında yardımcı oldun eyvallah ardından sana yollayım dedim yok çektin nazlandin ben kumar oynuyorum o arada parayı bastım bitirdim aradan 1 saat geçmiş para istiyorsun adi herif sana güzelce demişim istemiyorum deyince oynadım diye üstüne bana niye yollamiyorsun şarj aletim.bozuldu falan diye ağladın ve gunlerce ağladın delikanlı olup eyvallah canın sağ olsun desen sana fazlasını verirdim ama sen dilenci olduğunn için bu böyle olmadı hadi lan bunun dışında tek bir farklı cümle kurSen şu forumda gördüğüm en sahtekar adamsın. Bide burada insanlara şow yapma rezil kepaze ederim seni
Ulan o mesajları at buraya lavuk dediğim dışında birşey varsa görelim. At lan atSoz vermek gt vermeye benzemez. Sen menfaatin için herseyini satarsin. Mesajların duruyor harbi sahtekarsin😀 Rol takip eden dilenci mi oluyor. Sen kendini zengin gösterip milletin max vinlerini buradan paylaşıp burada itibar mi kazanacağını sanıyorsun. Sen bizden açsın sahtekar seni.