- 14,992
- 11,359
- 113
Ben gidiyom 40 dk ya gelirim
Knk napim cevap vermedin bozdum bende seytana uyup artık bidahaki sefereCash out yaparsan sonra tutacak diye bekleriz işte neyse nasip
N a s i pKnk napim cevap vermedin bozdum bende seytana uyup artık bidahaki sefere
Yattimi kuponlarN a s i p
A. Sekam cano
Son günümüzde bir sponsor Yok ya
Olursa @yakup1997 olurSon günümüzde bir sponsor Yok ya
Aleyküm selam...
Mıraadddddddoooooo parayı vurdun ortadan kayboldun ule
Yarım teslim olacaktı..olmuş muArkadaşlar iyi forumlar @Muroo1988 kardeşimize Allah'tan sabır diliyorum. Kendisi uzunca bir süre aramızda olamayacak. En son sabah görüştüğümde iyi değildi. Biraz ara vermek istediğini söyledi foruma (Silivri cezaevinde) hayatına devam etme kararı almış. Muronun muhabbet yeri onu hep iyi hatırlayacak!
HahahahHhahahahaahhaha buna patladım boşluğuma geldi sonda patladım aq ahahahahhsjskskSon 600 liram kalmıştı çok garip birşey yaptım kendime 2 adet dürüm söyledim ula bi yedim hayat varmış kumara ver ver nereye kadar birazda esnaf kazansın dedim şimdi de bonus arıyorum
Bide çay iceydin offfSon 600 liram kalmıştı çok garip birşey yaptım kendime 2 adet dürüm söyledim ula bi yedim hayat varmış kumara ver ver nereye kadar birazda esnaf kazansın dedim şimdi de bonus arıyorum