Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Muronun Muhabbet Yeri 😃

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,800
13,608
113
Üstüne verdim çaycı abim
Gerçekten iyi yapmissin ,,kumar oynayan adam son parasını kendini dusunmeyip kumara atarsa,,maaşı yatinca doğru düzgün asla elbiseye ona buna para vermez direk siteye verir..siteye verirken göze batmaz ,,bı pantolan alayım dese parası çok gelir gözüne ve vazgeçer....ama bir kalemde 5k son üç dakikaya basabilir ddssd

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,800
13,608
113
@Shellac hayırdır bu saatte....kupon varsa takip edek. Çayı koyalım...dsd
..WC ye falanmi kalktın dost...;)

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,992
11,359
113
Gerçekten iyi yapmissin ,,kumar oynayan adam son parasını kendini dusunmeyip kumara atarsa,,maaşı yatinca doğru düzgün asla elbiseye ona buna para vermez direk siteye verir..siteye verirken göze batmaz ,,bı pantolan alayım dese parası çok gelir gözüne ve vazgeçer....ama bir kalemde 5k son üç dakikaya basabilir ddssd
Aynen öyle çaycı abi valla kumar adamı mahvediyor gittim bershka da bi deri çeket baktım 1300 lira ama 2li kombineye basınca gözüme gelmiyor anlamıyorum artık para olunca direk işime yarar şeylere harcayacağım valla

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,263
28,843
113
Gene kitabın ortasından konuşmuşsun ihtiyar

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,992
11,359
113
Vipslota 380 lira yatırım yaptım ve slotta batırdım sonra 76 lira kayp bonusu aldım 385 lira yapıp çektim ve şuan çok mutluyum kısa günün karı 5 lira

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...