- 14,992
- 11,359
- 113
Üstüne verdim çaycı abimBide çay iceydin offf
Üstüne verdim çaycı abimBide çay iceydin offf
Gerçekten iyi yapmissin ,,kumar oynayan adam son parasını kendini dusunmeyip kumara atarsa,,maaşı yatinca doğru düzgün asla elbiseye ona buna para vermez direk siteye verir..siteye verirken göze batmaz ,,bı pantolan alayım dese parası çok gelir gözüne ve vazgeçer....ama bir kalemde 5k son üç dakikaya basabilir ddssdÜstüne verdim çaycı abim
Aynen öyle çaycı abi valla kumar adamı mahvediyor gittim bershka da bi deri çeket baktım 1300 lira ama 2li kombineye basınca gözüme gelmiyor anlamıyorum artık para olunca direk işime yarar şeylere harcayacağım vallaGerçekten iyi yapmissin ,,kumar oynayan adam son parasını kendini dusunmeyip kumara atarsa,,maaşı yatinca doğru düzgün asla elbiseye ona buna para vermez direk siteye verir..siteye verirken göze batmaz ,,bı pantolan alayım dese parası çok gelir gözüne ve vazgeçer....ama bir kalemde 5k son üç dakikaya basabilir ddssd
İnşaallah...Aynen öyle çaycı abi valla kumar adamı mahvediyor gittim bershka da bi deri çeket baktım 1300 lira ama 2li kombineye basınca gözüme gelmiyor anlamıyorum artık para olunca direk işime yarar şeylere harcayacağım valla
Gene kitabın ortasından konuşmuşsun ihtiyarGerçekten iyi yapmissin ,,kumar oynayan adam son parasını kendini dusunmeyip kumara atarsa,,maaşı yatinca doğru düzgün asla elbiseye ona buna para vermez direk siteye verir..siteye verirken göze batmaz ,,bı pantolan alayım dese parası çok gelir gözüne ve vazgeçer....ama bir kalemde 5k son üç dakikaya basabilir ddssd
Bogazkoprusunde hava nasılGene kitabın ortasından konuşmuşsun ihtiyar
Biraz serin. Tam urganlık 🤣Bogazkoprusunde hava nasıl))
Serinlik benim olsun ,urgan kalsınBiraz serin. Tam urganlık 🤣
20 sene gecmezAdam 2 güne dıye gıttı 20 sene dönmez
helal parayı haram para yapmışsınVipslota 380 lira yatırım yaptım ve slotta batırdım sonra 76 lira kayp bonusu aldım 385 lira yapıp çektim ve şuan çok mutluyum kısa günün karı 5 lira
Hayatına yeni başlangıç için adım attı diyelim..çıkışı çok şey farklı olacak onun için..Muro cezaevine mi girdi
İnşallah ağabeyHayatına yeni başlangıç için adım attı diyelim..çıkışı çok şey farklı olacak onun için..
@Muroo1988 dua ile o günü bekliyorum canım gardaşim benim...
bol şanslarEkli dosyayı görüntüle 728047
Gelirse roll veririz 1 kişiye
Bu akşam çıkması lazim muronun di miİnşallah ağabey
Bol şanslar dostumEkli dosyayı görüntüle 728047
Gelirse roll veririz 1 kişiye