- 20,892
- 12,178
- 113
11 Doğru tahmin 240.000TLBeyler pusulatoto da 11 bilen ne alir ortalama bilgisi olan var mı
11 Doğru tahmin 240.000TLBeyler pusulatoto da 11 bilen ne alir ortalama bilgisi olan var mı
2 si senin o zaman tam senlikÜçün birini veriyorlarmış😄😄😄
Yok ya hiç yatirimim yok pusulaya verir mi bu parayi11 Doğru tahmin 240.000TL
ulan ne adamsın ya2 si senin o zaman tam senlik😀
Insan hiç mi yatırmazYok ya hiç yatirimim yok pusulaya verir mi bu parayi
Bende evden çıkamadım çıksam süslenip gelirdim uyumuşum vallaTahir Şaka maka bir yana da çok kötüyüm ya durum ayıkıyorsun sen hiçbir şey yapamadık Ya böyle bir şey yok ya
11 bilenler arasında dağıtılacak ödül bu ne kadar düşer bilmem ama öderYok ya hiç yatirimim yok pusulaya verir mi bu parayi
Küçük Onur'un fotoğrafını nereden buldun11 Doğru tahmin 240.000TL
Yok ya hiç yatirimim yok pusulaya verir mi bu parayi
Hiç sarmadı beni niyeyse bilmiyom totoyu da denk geldi diye doldurdum bakalım ne çıkacakInsan hiç mi yatırmaz
Ula Tahir pusuladan güzel bir şey alırsan var ya benim dm'yi yakmazsan var ya Hiçbir şey demiyorum Senin yaktığın DM ile gideceğim biliyorsun sen ne alacağımBende evden çıkamadım çıksam süslenip gelirdim uyumuşum valla
İnşallah güzel bir şey çıkarHiç sarmadı beni niyeyse bilmiyom totoyu da denk geldi diye doldurdum bakalım ne çıkacak
neyKüçük Onur'un fotoğrafını nereden buldun
100 kişi bilse en iyi ihtimalle 2.4k yapar yeter bana11 bilenler arasında dağıtılacak ödül bu ne kadar düşer bilmem ama öder
Bu fotoğraftaki küçük Onur değil mi
Umarım dost100 kişi bilse en iyi ihtimalle 2.4k yapar yeter bana
Profil fotoğrafındaki küçük Onur'a benziyor sanatçı vardı ya
yok bu küçük emrahBu fotoğraftaki küçük Onur değil mi
Küçük Emrah'a da benziyor Gerçiyok bu küçük emrah
Büyüğü lazım muroya küçük işlerle uğraşmaz oyok bu küçük emrah
Allah Allah sen seversinBüyüğü lazım muroya küçük işlerle uğraşmaz o