- 21,312
- 13,904
- 113
Ormandaİsa Bey neredesiniz
Ormandaİsa Bey neredesiniz
Sağol dostumKral iyi çalışmalar kolay gelsin sana da bu arada
SelamNeredesiniz millet İsa Bey bu saatte uyunur mu ya
Aleykümselam apocuğum
Açlıktan koltukları kemiriyorum parayı buldu diyorMuro parayı buldu daha bir gün uğramaz bu konuya 😉
Dayım ne oluyor yine kim naptı söyle çekeyim fişiniO bir tane namussuz var Ben bir şey yazdığım zaman raporluyor burada o namussuz olmazsa o şekil delikanlı olsa bu şekil karı gibi raporlamaz lan ben biliyorum da kimin olduğunu en son sülalesinden gireceğim O Olacak
Bir tane namussuz var burada beni raporluyor çok iyi de tanıyorsunuz herkes burada ama ben bir başlarsam var ya o Bir daha buraya Multi hesap açıp da gelemez Multi hesapla gelmişti burayaDayım ne oluyor yine kim naptı söyle çekeyim fişini
Kim lâ o eski namussuz muBir tane namussuz var burada beni raporluyor çok iyi de tanıyorsunuz herkes burada ama ben bir başlarsam var ya o Bir daha buraya Multi hesap açıp da gelemez Multi hesapla gelmişti buraya
Dm bakKim lâ o eski namussuz mu
Allah onların belasını versin Geçmiş olsun Daha yeni görüyorumUruguay u20 iy 1 gol atsa 4k alacaktım 4 maç dan sadece o yatırdı
Üçün birini veriyorlarmış😄😄😄Beyler pusulatoto da 11 bilen ne alir ortalama bilgisi olan var mı
Tahir Şaka maka bir yana da çok kötüyüm ya durum ayıkıyorsun sen hiçbir şey yapamadık Ya böyle bir şey yok yaBeyler pusulatoto da 11 bilen ne alir ortalama bilgisi olan var mı