- 50,583
- 23,815
- 113
gelmezse benim şansıma gelmezYasin oztekin e güveniyoruz
gelmezse benim şansıma gelmezYasin oztekin e güveniyoruz
Dakika 12 At y ulanEkli dosyayı görüntüle 723101
Deneme VOL BILMEM XXXX9999
Maç verirmisin min 2 oranCanım sıkılıyor Canım sıkılıyor Canım sıkılıyor
@muroo3310 iş basında ver de adam vursunMaç verirmisin min 2 oran
Bu etiket yanlış attın galiba adamın 0 mesajı var gerçek adresimiz @Muroo1988@muroo3310 iş basında ver de adam vursun
Sana bir şey söyleyeyim mi Ben kupon yaptım ya kupon yattı Ondan sonra onu paylaştı Sabahtan beri onu almaya çalışıyorum biliyor musun bulup daMaç verirmisin min 2 oran
Şimdi sana bir fırsat kendin gibi oynaSana bir şey söyleyeyim mi Ben kupon yaptım ya kupon yattı Ondan sonra onu paylaştı Sabahtan beri onu almaya çalışıyorum biliyor musun bulup da
Aynen kardo yanlış attım beBu etiket yanlış attın galiba adamın 0 mesajı var gerçek adresimiz @Muroo1988
Zaten Ben birine maç verdiğim zaman emin ol kendimki gibi oynuyorumŞimdi sana bir fırsat kendin gibi oyna
Buna eminimZaten Ben birine maç verdiğim zaman emin ol kendimki gibi oynuyorum
Buriram United Bu maç üç buçuk üstü olur 60 geri almış Gerçi dakika 57Şimdi sana bir fırsat kendin gibi oyna
Muro adamdırBuriram United Bu maç üç buçuk üstü olur 60 geri almış Gerçi dakika 57
Siz de öylesinizMuro adamdır
Bol şans oynandı freebet 760 veriyorBuriram United Bu maç üç buçuk üstü olur 60 geri almış Gerçi dakika 57
Hadi şansımız bol olsun İki iki ya da 3 1 olsun deplasmanBol şans oynandı freebet 760 veriyor
Anapara ise nd mura dep 2.5 üst
Hadi bakalımHadi şansımız bol olsun İki iki ya da 3 1 olsun deplasman