- 17,800
- 13,608
- 113
Gelmezse sıra bendemi...Stres yapma nasipse gelir bağdat yemenden nasip değilse ne gelir ki elden
Gelmezse sıra bendemi...Stres yapma nasipse gelir bağdat yemenden nasip değilse ne gelir ki elden
Roll yapmıyoruz ki ddGelmezse sıra bendemi...
AdamsınStres yapma nasipse gelir bağdat yemenden nasip değilse ne gelir ki elden
Bende bulaşık sırası dedim zaten...dsdRoll yapmıyoruz ki dd
@Muroo1988 antrenman yaptırıyorumBende bulaşık sırası dedim zaten...dsd
Keşke dediklerini kendin oynasaydın ya ana parayla niye öyle yaptın ki ya freebetle oynayacaktın ana parayı da deplasmana girmişsinŞaka gibi dünyanın maçını bildim nam dinh 0.5 üst barcelona lizbon kasa boş
Bana acil fb veren site yazKeşke dediklerini kendin oynasaydın ya ana parayla niye öyle yaptın ki ya freebetle oynayacaktın ana parayı da deplasmana girmişsin
Betparex veriyordu İsa Bey öyle diyorduBana acil fb veren site yaz
Tg'ye bak kafana yatarsa yatmazsa sıkıntı yokBana acil fb veren site yaz
2-1 oldu Bir tane daha atsak kupon İçeride yaBana acil fb veren site yaz
Vallahi telegram'dan yazmıştım Red kit'e ev alır diye iki bir atar anasını satayım bitirir dedim İnşallah bir gol daha atar ya90 artı 2 de 5 orandan MS 1 girmekte ne bileyim yani![]()
Geldik rolle90 artı 2 de 5 orandan MS 1 girmekte ne bileyim yani![]()
Ben sen bu maça 3.5 üst yazdığında bu maç MS 1 olur diye mesaj atacaktım burayada sana ayıp olur diye yazmadimVallahi telegram'dan yazmıştım Red kit'e ev alır diye iki bir atar anasını satayım bitirir dedim İnşallah bir gol daha atar ya
Ya ben de biliyordum maç sonucu biri olur da 3-1 falan biter diyordum bir golü geri çekmiş sonradan yazdım bak Saatini bile atabilirim 10 dakika önce bile 80 miydi 81 miydi dedim bir tane atar dedim bitirdi dedim 2-1 namussuz öyle de dediğim gibi olduBen sen bu maça 3.5 üst yazdığında bu maç MS 1 olur diye mesaj atacaktım burayada sana ayıp olur diye yazmadim