- 50,596
- 23,817
- 113
Yok bir kere ağızdan söz çıktı ne dediysek odurSana güvenimiz tam 1k yap kimseye dağıtma bana da verme işin gücün rast gitsin
Yok bir kere ağızdan söz çıktı ne dediysek odurSana güvenimiz tam 1k yap kimseye dağıtma bana da verme işin gücün rast gitsin
Sen işini hallet ben bir şekilde ayarlarım dostumYok bir kere ağızdan söz çıktı ne dediysek odur
Bşey dıyolarsa dinle fazla gurur göte vururYok bir kere ağızdan söz çıktı ne dediysek odur
Kazanda gerisini salla dost bol şansYok bir kere ağızdan söz çıktı ne dediysek odur
İmzamı atıyorumBşey dıyolarsa dinle fazla gurur göte vurur
Dans dans
Adamsın Kral gururu değil vallahi bak kendimi kötü hissederim gerek yok ne dediysek odur iki kişiye 15 0 Red kit'e de 250 atarım 1000 lira durur hedefe ulaşırsan zaten onunla oynamayacağım çekiyorumBşey dıyolarsa dinle fazla gurur göte vurur
Bol şans diliyorum dostum umarım gelir
Söz dinle işte işini hallet para gelip geçiciAdamsın Kral gururu değil vallahi bak kendimi kötü hissederim gerek yok ne dediysek odur iki kişiye 15 0 Red kit'e de 250 atarım 1000 lira durur hedefe ulaşırsan zaten onunla oynamayacağım çekiyorum
Sen de Allah'a emanet ol demeye Baksana bir dakikaMolam bitti Allah a emanet olun
Seni bilioz brocum en delikanli adamlardan birisin forumda.Zaten sendeyim seni bekliyorum vallahi Belki inanmayanlar vardır burada özelden yazsın tanıdıklar ekran da atarım inanmayanlara Kağıt elimde Yani pazar günü teslim olacağıma dair
Bol sanslar
İçim rahat etmedi Red kit'e dosyanın Fotoğrafını attım telegram'danSeni bilioz brocum en delikanli adamlardan birisin forumda.
Bol sanslar
Sen de öylesin Sabri Bey seni de biliyoruzSeni bilioz brocum en delikanli adamlardan birisin forumda.
Eyvallah Apocan adamsınDans dans