- 50,582
- 23,814
- 113
Bir sene 8 ay ya girdi çık diye gidiyorumKaç sene
Bir sene 8 ay ya girdi çık diye gidiyorumKaç sene
Dövme yaptır yakuzaBir sene 8 ay ya girdi çık diye gidiyorum
Alışkınız Kral sıkıntı yok şu dur Ali niye yazıyorum durdurmadan sana bir rol yaptırsın yaDövme yaptır yakuza
Kaybetmıs adam bosverAlışkınız Kral sıkıntı yok şu dur Ali niye yazıyorum durdurmadan sana bir rol yaptırsın ya
Metin o kadar para buldun bir kere sana yazmadım ama sana yazan çok olmuştur adım gibi eminim ama vurur gibi adama bir kere değmesini yapmadın ya helal olsun sanaKaybetmıs adam bosver
Ne yapmadım anlamadımMetin o kadar para buldun bir kere sana yazmadım ama sana yazan çok olmuştur adım gibi eminim ama vurur gibi adama bir kere değmesini yapmadın ya helal olsun sana
Bir kere Muro gibi adamın değmesini yakmadınNe yapmadım anlamadım
La o ara ne dm ler yaktık forumda üye çok hepsine nasıl yakam öncelik bende yokken guzellık yapanlara yaptımBir kere Muro gibi adamın değmesini yakmadın
Adamsın hakkı doğudurLa o ara ne dm ler yaktık forumda üye çok hepsine nasıl yakam öncelik bende yokken guzellık yapanlara yaptım
Oyna bSydney
Bangkok United
Muro güzel maç
Günaydın Sabri Bey hoş geldinGunaydin dostlar
Endonezya Ligi var onu oynayacağım gidişata göre Bakıyorum şu an yeni başladıSydney
Bangkok United
Muro güzel maç
Günaydın kardoGunaydin dostlar
Günaydın Sabri Bey hoş geldin
Hos buldum dostlarGünaydın kardo
BolsansKasamız 200 Hedef 1,5 2 kişi 150 Red Kit dostumuza da 250 geri atacağım pazar günü teslim olacağım 1 lira para yok kimse DM atmasın Ondan hariç kusura bakmayın İyi forumlar kupon 1
@Redkit1990 sponsorluk için Eyvallah adamsın.Ekli dosyayı görüntüle 723048