- 54,567
- 26,181
- 113
Geldi Kral kesene bereket eyvallahSağol dostum asıl isim çivi parlatmak
Geldi Kral kesene bereket eyvallahSağol dostum asıl isim çivi parlatmak
Roll neden acmadın kankaİsa Bey Yattınız mı
rol açmıyorum konu sahibine söyledim maç yok maç 11'den sonra bakarımRoll neden acmadın kanka
Iyıymıssssrol açmıyorum konu sahibine söyledim maç yok maç 11'den sonra bakarım
Şimdi açsam zaten gidecek gerek var mıRoll neden acmadın kanka
Kafana göre takıl dedi ya Red kitimiz ama 11.00'de maç var o Maça gireceğim kupon paylaşacağımIyıymıssss
11 dede gıdıcek 😀Şimdi açsam zaten gidecek gerek var mı
Olsun hissettiğim maçtan gitsin sıkıntı yok ama bilmediğim maçlara girdin mi gitti mi daralıyorum11 dede gıdıcek 😀
Tamam umarım kazanırsın ben senı tutuyorumOlsun hissettiğim maçtan gitsin sıkıntı yok ama bilmediğim maçlara girdin mi gitti mi daralıyorum
Eyvallah Kral adamsınTamam umarım kazanırsın ben senı tutuyorum
Kanka saat 11 oldu hadı 250 lıra çoğaltrol açmıyorum konu sahibine söyledim maç yok maç 11'den sonra bakarım
Maçı bekliyorum başlamasını 11'de başlıyor gidişata göre gireceğim Mesela bir gol oldu ya Dakika 25 26'larda bir golle gireceğim örnek veriyorumKanka saat 11 oldu hadı 250 lıra çoğalt
zaten iki kişi 150 Hedef 1,5 adama da geri atacağım 250 bin lira da kendime alayım İşlerim var biraz yapabilirsek tabiiKanka saat 11 oldu hadı 250 lıra çoğalt
250 bın lıra güzel parazaten iki kişi 150 Hedef 1,5 adama da geri atacağım 250 bin lira da kendime alayım İşlerim var biraz yapabilirsek tabii
250.000 değil 250 adama geri atacağım bin lira da Kendime alacağım da pazar günü teslim olmaya gidiyorum250 bın lıra güzel para
Günaydın KralGünaydın beyler
Kaç sene250.000 değil 250 adama geri atacağım bin lira da Kendime alacağım da pazar günü teslim olmaya gidiyorum