- 20,892
- 12,178
- 113
niye sohobet site adamı mısınSohobete 100 at iki çark al,cevir gel derim
niye sohobet site adamı mısınSohobete 100 at iki çark al,cevir gel derim
Atamamış kiJamaika
Trinidad ve Tobago
1.5 üst oynayın dedim size
Oradan da yatin diyeAtamamış ki
Fatih uyudu yedek oyuncu olarak ben giriyorumAtamamış ki
Ben şahsım için dedim..onlar beni ilgilendirmez..carpacam Ergenç seni...ddsd200 fatih hocaya verdik daha ne yapalım gecen roldeki parayi da istemedim sen den ayıp ediyon bak puahah
Halit Ergenç miBen şahsım için dedim..onlar beni ilgilendirmez..carpacam Ergenç seni...ddsd
20 dakikadır yok ortalıkta herhalde kupon x olmus utancından gelemiyorFatih uyudu yedek oyuncu olarak ben giriyorum
Ddddniye sohobet site adamı mısın
Sen varyemez filmini izledin miBen şahsım için dedim..onlar beni ilgilendirmez..carpacam Ergenç seni...ddsd
Yada kupon yatarsa memlekette vurduruyorlar derler dedi gitti akrabaları bunu vurmuş olabilir20 dakikadır yok ortalıkta herhalde kupon x olmus utancından gelemiyor
Başrolde seni görüyorum zaten...dsdSen varyemez filmini izledin mi
Fatih hocayı bul dost rol iyi gidiyordu kazancı senlen o pay edecektiniz kacmis
Geldimi o macBaşrolde seni görüyorum zaten...dsd
Sen verdiğim maçı niye oynamadin..maç verin dedin oynamadin.
.beğenmedim ellam 285 kar u
Geçmiş ola ...Alt almaktan kormayin..en çok yatan kupon üst kuponudurGeldimi o mac
İnşallah vurmuslardır ama sılahlaYada kupon yatarsa memlekette vurduruyorlar derler dedi gitti akrabaları bunu vurmuş olabilir
Ben senden daha iyiyim ama puaha gecen 2 mac verdim sana 2 si geldi üçüncüyü başka biri mac verdi onu oynadın kaybettinGeçmiş ola ...Alt almaktan kormayin..en çok yatan kupon üst kupinudur