- 24,317
- 22,883
- 113
Cinİnanmayın ya
Ferdi 150 ben istemiyorum gelirse sana olsun ben payımı sana devrediyorum puahBol şanslar dostum
Cinİnanmayın ya
Ferdi 150 ben istemiyorum gelirse sana olsun ben payımı sana devrediyorum puahBol şanslar dostum
Bende hakkımı @Cino444 devrettım helal olsun anasının sütü gıbıCin
Ferdi 150 ben istemiyorum gelirse sana olsun ben payımı sana devrediyorum puah
Kardes kumarda para kaybedip kızına ihtiyaçlarını alamıyorsan forumda deneme bonusu var oraya bak burdan hayır gelmez sanaBonus sordum teşekkürler yine de Allah rahatlık versin
25 bulursan bahigo al..oda kazandan bile birgün sonra ödüyor diyorlar..Bonus sordum teşekkürler yine de Allah rahatlık versin
Çıplak uyumaya bünyem alışkın,,bende devrettim gitti..Bende hakkımı @Cino444 devrettım helal olsun anasının sütü gıbı
Benim hakkım yok varsa da senindir çıplak uyumaya alışmam gerek..Çıplak uyumaya bünyem alışkın,,bende devrettim gitti..
Ulan ozaman çocuğu konuya katıp neden duygu sömürüsü yapıyorsun burdakı adamlar 100 lıra ıcın evden eve eşya tasıyor kamyonsuz senın çocuk nuhabbetıbe inanırlar mıPara istemedim. Bonus sordum hepinize teşekkürler.
Tm gorusuruzAktif alan görünce girip bonus kod vs haberi olan varmı sordum hakikaten herkes mi bu kadar kin dolu anlamadım. Tamam kapansın konu yani çok fazla abartıldı.
Kendine sakla dostum biraz Espiri seviyesi alırsın pajahahyCin
Ferdi 150 ben istemiyorum gelirse sana olsun ben payımı sana devrediyorum puah
@eyalet32 yeni kupin yapar bizi çıplak uyutmaz...dimi Isparta'nın erkek gülüBenim hakkım yok varsa da senindir çıplak uyumaya alışmam gerek..
PuahahahKendine sakla dostum biraz Espiri seviyesi alırsın pajahahy
La hoca kayboldu nerde bu fatih terimKendine sakla dostum biraz Espiri seviyesi alırsın pajahahy
İdammmmmLa hoca kayboldu nerde bu fatih terim
Valla benim cepte 70 lira var hepsini kızıma vericem beslenmeside hazırladım.okuldan çıkana kadar yevmiyeli ise gidicem.diyecegim bunu dün dusunecektin yumurta kapıya dayaninca degilİnanmayın derken bile güldüm ama kral sana bişey dymi Allah kimseyi yokluğa düşürmesin seni de 👍 çektiğim para kaç lira ki yani bu kadar tatava oldu şimdi ben para dilenmeye gelmedim. Para da istemedim bonus sordum. Bukadar Malatya gibi bir yerde olurda yaşarsan yada bu duruma bir gün düşersen anlarsın. Ki inşallah düşmessin . Amaç farklı algılanmasın.
8saattir yüz TL için rol takip ediyoz,,kene kilit parası çıkmadıUlan ozaman çocuğu konuya katıp neden duygu sömürüsü yapıyorsun burdakı adamlar 100 lıra ıcın evden eve eşya tasıyor kamyonsuz senın çocuk nuhabbetıbe inanırlar mı
Kardes uzatma artık bi sal bizi yeterEyvallah gerek
Uslübuna dikkat et ben kimden para istedim konuya girerken BONUS VARMI YAZDIM DİMİ DUYGU SÖMRÜSÜ DE YAPMADIM . KONUŞMANA DİKKAT ET BEN ÇOCUGU KONUYA KATMAMIN SEBEBİ ACİLİYET BONUS . !
En iyi baba ödülünü aldin dostValla benim cepte 70 lira var hepsini kızıma vericem beslenmeside hazırladım.okuldan çıkana kadar yevmiyeli ise gidicem.diyecegim bunu dün dusunecektin yumurta kapıya dayaninca degil
Senın fılm hanı 3 saat sürüyordu 4 dk 10 sn sonra geldınBenim hakkım yok varsa da senindir çıplak uyumaya alışmam gerek..