- 20,892
- 12,178
- 113
sarmadı başka diziye geçtimSenın fılm hanı 3 saat sürüyordu 4 dk 10 sn sonra geldın
sarmadı başka diziye geçtimSenın fılm hanı 3 saat sürüyordu 4 dk 10 sn sonra geldın
Fragmana bakmıştır ,,dsSenın fılm hanı 3 saat sürüyordu 4 dk 10 sn sonra geldın
Meraktan gelmiştir acaba rol başarılı mı oldu diye gelmis kesinSenın fılm hanı 3 saat sürüyordu 4 dk 10 sn sonra geldın
Şuan urganı yağlıyorLa hoca kayboldu nerde bu fatih terim
Yok şu cino ne anlatıyor onu okumaya geldimMeraktan gelmiştir acaba rol başarılı mı oldu diye gelmis kesin
SacmaliyorYok şu cino ne anlatıyor onu okumaya geldim
@eyalet32 dm sınde şuanLa hoca kayboldu nerde bu fatih terim
Cin olmadan adam çarpacak sanirsamYok şu cino ne anlatıyor onu okumaya geldim
ŞaşırmadıkAbi başaramadık![]()
Sen ver kumandayı bana mıllet para görsünAbi başaramadık![]()
Benimde 46 yaşında cocugum var kupon yapmadan uyuyamıyor bonus var mı @aSiRuH06Cin olmadan adam çarpacak sanirsam
HahahdvdbdBenimde 46 yaşında cocugum var kupon yapmadan uyuyamıyor bonus var mı @aSiRuH06
Seni çarpmak ne mümkün..ben üç gecedir ugrasiyom çarpamadim,o gelir gelmez mi çarpacak ddsddCin olmadan adam çarpacak sanirsam
Sohobete 100 at iki çark al,cevir gel derimBenimde 46 yaşında cocugum var kupon yapmadan uyuyamıyor bonus var mı @aSiRuH06
Site adamıSohobete 100 at iki çark al,cevir gel derim
200 fatih hocaya verdik daha ne yapalım gecen roldeki parayi da istemedim sen den ayıp ediyon bak puahahSeni çarpmak ne mümkün..ben üç gecedir ugrasiyom çarpamadim,o gelir gelmez mi çarpacak ddsdd