- 9,638
- 3,908
- 113
Yok bitmedi kanka ben daha hiç alamadım sen bana dm den yazarsan alacağım gibi hissediyorum ve ayılık olmasın diye kendimde yazmayıp buradan inceden işliyorumBahigo bittimi
Puhhhahsa
Yok bitmedi kanka ben daha hiç alamadım sen bana dm den yazarsan alacağım gibi hissediyorum ve ayılık olmasın diye kendimde yazmayıp buradan inceden işliyorumBahigo bittimi
Bu altyapıda herkes istiyor maalesefKimlik istiyor tırrek site benden uzak olsun
Hocam 200 atim sana bize bi rol yap ya belki köşeyi doneriz puhahhaSenin gibi adama yakışmadı
O zaman almayakKimlik istiyor tırrek site benden uzak olsun
Ferdı almayı bılıyorum dedi bır alsın nasıl alıyorNasıl alınacağını anlasam yapacam
Bana neden etiket atmadın lan tenekeVarsa bı 25-30 @besiktaslitl ve ferdi dostumuza ateşleyin cidden bende olsa atacaktım bari alsınlar belki şansları döner freebetle
He valla adamsınVarsa bı 25-30 @besiktaslitl ve ferdi dostumuza ateşleyin cidden bende olsa atacaktım bari alsınlar belki şansları döner freebetle
Akıt gelsinHocam 200 atim sana bize bi rol yap ya belki köşeyi doneriz puhahha
Yok secile ortak olmuş kaz yolmak içinErhan21 dostum taze won çekmiş galiba neşesi yerinde
Kardeşim Allah aşkına ona atma lütfenHocam 200 atim sana bize bi rol yap ya belki köşeyi doneriz puhahha
PuahaahErhan21 dostum taze won çekmiş galiba neşesi yerinde
Çünkü ferdikadioglu bir markadırBana neden etiket atmadın lan teneke
200 atayım dedı dm patlarHocam 200 atim sana bize bi rol yap ya belki köşeyi doneriz puhahha
Biz 35 lira diyoz bir anda 200 ler havada uçuyor200 atayım dedı dm patlar
@ferdikadıoğlu liste yapArkadan won çektik hocam