- 31,391
- 29,041
- 113
Allah herkese boule dert nasip etsin redoPara var bonus yok fb yok fs yok
Allah herkese boule dert nasip etsin redoPara var bonus yok fb yok fs yok
Allah senin yolunu bahtını açık ersin kardeşim şu yazdığın şeyler beni hüngür hüngür ağlattı payfix atıldıFerdi iyi adamdır. Bide şansımız açık olsa parayı vursak gör muhabbeti ne biçim sarar ama işte parasızlık her yiğidin neşesini sömürüyor
En son urgan siparişi verdi benden o gün bugündür kayıpBu nash mash nereye kayboldu yeğen...
Eldem ele dolastiralim madem kardeşimAllah senin yolunu bahtını açık ersin kardeşim şu yazdığın şeyler beni hüngür hüngür ağlattı payfix atıldı
Hee sever misinNe paramı 😀
Üzerınde atatürk var sevilmezmiHee sever misin
Seni paradan daha çok severimHee sever misin
Önce şu sigarani yakayım ağa..200 e çekim limitsi slot varmı bonus veren 😁
Oda birsey mi burdan biri starligh da 250k max vurdu 10k cektiStarzda 12k vurduk 2 çekebildik niyeki bonus sınırı vardı diye
Nee o nee çabuk sole30 TL param olsa bahigodan 4 tane 200 TL'lik frebet alırdım tüh
🥰Üzerınde atatürk var sevilmezmi
Bacayı ilk yari girdin kuruttun o maci ikinci yari 3 tane attılar enisi sen oynamasan senin için daha hayırlı olacak dost puahhaAllah senin yolunu bahtını açık ersin kardeşim şu yazdığın şeyler beni hüngür hüngür ağlattı payfix atıldı
30 tl mi nasil alcan fb leri hesaba atayım al oyna30 TL param olsa bahigodan 4 tane 200 TL'lik frebet alırdım tüh
Aaa benm 3 gündür yazdığım yazı30 TL param olsa bahigodan 4 tane 200 TL'lik frebet alırdım tüh
Hayda30 tl mi nasil alcan fb leri hesaba atayım al oyna
Ferdının göz yaşları çok manüpüle acık30 tl mi nasil alcan fb leri hesaba atayım al oyna