- 31,382
- 29,018
- 113
Çıkar vur masaya kimler onlar metin dostBu forumda bazı arkadaşlara kupon yapmak yasaklanmalı roll kazanç gormemıs lıste lıste dıyor 😀😀
Çıkar vur masaya kimler onlar metin dostBu forumda bazı arkadaşlara kupon yapmak yasaklanmalı roll kazanç gormemıs lıste lıste dıyor 😀😀
Adam rüyasında milletin kulağını kesiyor kumar diyorsun puahahahahhahahahahahhahaKaç defa diyecez bölmeyin şu adamın kumarını sonra gelip huysuzlasiyor burda
Ferdi bayrak tutuyor öndeÇıkar vur masaya kimler onlar metin dost
Muro kadar kumar oynayan adam yoktur bu forumdaAdam rüyasında milletin kulağını kesiyor kumar diyorsun puahahahahhahahahahahhaha
Zaten kırmızıyı görüp geldim saol hocamÖzellikle etiket attım sana dost 🤣
Dunku parayi 2 dakikada yine hiç ettiMuro kadar kumar oynayan adam yoktur bu forumda
Aynı masadasiniz dimiMuro kadar kumar oynayan adam yoktur bu forumda
Para yok mu 😀Nba yokmu
Ferdi iyi adamdır. Bide şansımız açık olsa parayı vursak gör muhabbeti ne biçim sarar ama işte parasızlık her yiğidin neşesini sömürüyorFerdi bayrak tutuyor önde
@Enişte Varken o getir götürunu yaparMuro kadar kumar oynayan adam yoktur bu forumda
Yancıyım benAynı masadasiniz dimi))
Para var bonus yok fb yok fs yokFerdi iyi adamdır. Bide şansımız açık olsa parayı vursak gör muhabbeti ne biçim sarar ama işte parasızlık her yiğidin neşesini sömürüyor
Geçende 1 hafta yok oldu mıllet ban yedı sanıyor para vurmuş ezene kadar gelmemısFerdi iyi adamdır. Bide şansımız açık olsa parayı vursak gör muhabbeti ne biçim sarar ama işte parasızlık her yiğidin neşesini sömürüyor
Enişte de yetişemez muroya@Enişte Varken o getir götürunu yapar
Bu nash mash nereye kayboldu yeğen...Ferdi iyi adamdır. Bide şansımız açık olsa parayı vursak gör muhabbeti ne biçim sarar ama işte parasızlık her yiğidin neşesini sömürüyor
Vay dolapdereli @Muroo1988 vayEnişte de yetişemez muroya
Ne paramı 😀Para var bonus yok fb yok fs yok
Yok maalesef alperen sayi bahsi aldim bugün adam 3 dakika oynadi ondan sonra sakatlandı bugünlük te nba kotamizi doldurduk çok sukurNba yokmu