- 5,434
- 3,598
- 113
Benimde unuttuğum bı kırmızı varda demeyeyim
Ekli dosyalar
-
441.7 KB Görüntüleme: 4
Benimde unuttuğum bı kırmızı varda demeyeyim
Dalga dalga dalgalanıyor) şaha kalkmış ferdimiz ddsd
Dikecek adam arıyor,,sessizce kaybolakDalga dalga dalgalanıyor
Boşver hacı abi karmaşık bonuslarla uğraşılmaz bence. At bir siteye düz oyna daha iyi ya da illa bonus arıyorsan at noraya ultraspin 2x bonusu al 1k yatırıma
Ben varımFerdicim var mısın teke tek ? 1 dakkada Allah'ına kavuşturayım seni
Ya delirecemmmmmm tam oynuyordum gol olduBoşver hacı abi karmaşık bonuslarla uğraşılmaz bence. At bir siteye düz oyna daha iyi ya da illa bonus arıyorsan at noraya ultraspin 2x bonusu al 1k yatırıma
Oğlum klavye delikanlıligini bırak Türkiye'ye gelince çaldır kapat telefonu cebine sokana kadar yumruğu ensene vururumFerdicim var mısın teke tek ? 1 dakkada Allah'ına kavuşturayım seni
Joshua o kadar çok çekilişe katılıyorum ki dm kırmızıdan geçilmiyor puhhaahYa delirecemmmmmm tam oynuyordum gol oldu
Tahmin ediyorum bide bana dersin hayalet gibi cikiyorsun diye bak sende çıktınJoshua kardeş çok yanlış konuşuyorsun
Joshua o kadar çok çekilişe katılıyorum ki dm kırmızıdan geçilmiyor puhhaah
Meselem maksat iki laf etmek can sıkıntısı valla bu forumda bir kişiden bir kuruş istediysem beni duzsunlerTahmin ediyorum bide bana dersin hayalet gibi cikiyorsun diye bak sende çıktın
Sitede 500 kaldi 2 maç seçtim san José ev 1.5 ve cusco kg var yemedi oynamadım tutmuş 12 oranı vardıJoshua kardeş çok yanlış konuşuyorsun
Joshua o kadar çok çekilişe katılıyorum ki dm kırmızıdan geçilmiyor puhhaah
Konum at kankaMeselem maksat iki laf etmek can sıkıntısı valla bu forumda bir kişiden bir kuruş istediysem beni duzsunler
Takılıyorum kral yanlış anladiysan hakkını helal etMeselem maksat iki laf etmek can sıkıntısı valla bu forumda bir kişiden bir kuruş istediysem beni duzsunler
Meksika ilk yarı gol olsa haftalık kayıp ile 1300 alacaktık olmadı. Peru ligi 1.5 üst de vardı kuponda. Meksika yatınca peru garanti gelir dedim çünkü sırf tekten yatayım diyeYa delirecemmmmmm tam oynuyordum gol oldu
Yok o degil arkamdan konuşulmasından haz etmiyorum sadece o kadarTakılıyorum kral yanlış anladiysan hakkını helal et
Allah seni ıslah etsinMeksika ilk yarı gol olsa haftalık kayıp ile 1300 alacaktık olmadı. Peru ligi 1.5 üst de vardı kuponda. Meksika yatınca peru garanti gelir dedim çünkü sırf tekten yatayım diye