- 5,434
- 3,598
- 113
Orda ne varBetkare dün öğrendim Ha onun şartı iyiymiş ha
Orda ne varBetkare dün öğrendim Ha onun şartı iyiymiş ha
Bizim kızlar da güzel de bizim kızlar çok talepkar ve kaprisli. Burda bakiosun çoğu kız çalışıyor arabasını kendi alıyor hayatını kendi inşa ediyor. Bizim insanimizda zengin birini bulayım kafam rahat etsinValla bizim kizlarda is yok harbiden Avrupa fena harbiden
Acayip iyiBetkare dün öğrendim Ha onun şartı iyiymiş ha
Yaptın mı kuponuKarışmam
Para verde yatıralım dost puahahAcayip iyi
Bu nasıl fixArkadaşlar Ben uyuyacağım Uykum çok geliyor şu an Fix bırakıyorum buraya kazanan olursa yarın mesaj gelmiş olursa çok sevinirim 18522495494588594598808800
Muhabbet betkare üzerinde dönüyordu ben hiç site ismine bakmadım. Da o şekil zaten yatarsın iki maçtan biri alt biri üst oldu mu iki kupon da yattı demektirYaw ne betkaresi vbet bu
Ayenn yüzde yüz dediğiniz gibiBizim kızlar da güzel de bizim kızlar çok talepkar ve kaprisli. Burda bakiosun çoğu kız çalışıyor arabasını kendi alıyor hayatını kendi inşa ediyor. Bizim insanimizda zengin birini bulayım kafam rahat etsin
Harbi bunnelalalArkadaşlar Ben uyuyacağım Uykum çok geliyor şu an Fix bırakıyorum buraya kazanan olursa yarın mesaj gelmiş olursa çok sevinirim
Bankomuz tutarmiPara verde yatıralım dost puahah
fx sende var kazanan olursa sana zahmet fiksimi verirsin ya uykum çok geliyor😄😄😄😄😄😄😄😄Bu nasıl fix
Tamam bende o iş 😉fx sende var kazanan olursa sana zahmet fiksimi verirsin ya uykum çok geliyor😄😄😄😄😄😄😄😄
Şimdi üst kupon duruyo alt olanı bozdum sen kural dışı dedin diye ikisi alt gelirse 667 lira fixime gönder yoksa kan çıkar diyimMuhabbet betkare üzerinde dönüyordu ben hiç site ismine bakmadım. Da o şekil zaten yatarsın iki maçtan biri alt biri üst oldu mu iki kupon da yattı demektir
Tigrese oynadın miBankomuz tutarmi
Attık ya kafan mı güzelYaptın mı kuponu
Atma kopya çekecekler ...sonra kim cenabet dersin..kupon atiyom gelmiyor dersinAttık ya kafan mı güzel