- 23,726
- 22,133
- 113
Hadi sıfırla da gel bekliyoruzUçak uçurayım şunu 200-250 yapayım öyle mi maça girelim
Hadi sıfırla da gel bekliyoruzUçak uçurayım şunu 200-250 yapayım öyle mi maça girelim
Kadin kısmıylan konuşulmaz zaten1990/97 yıllarında mektupla kızlarla konusurdum..
1997/2016 yılına kadar karilarla telefonla konusurdum..
2016/2025 yılı olmuş şimdi sabaha kadar erkeklerle forumda konuşuyorum..
Bu dünyanın çivisi çıkmış ......ag..vdvhdssg
Keşke top değilde eli yüzü düzgün bı natasa vereydik ona..neyse top onda olsunTop sende
Şimdi küfür ede ede gelir 3 defa 1.03 de patladı diye seyret 😅😅😅Keşke top değilde eli yüzü düzgün bı natasa vereydik ona..neyse top onda olsun)bizden uzak dursun
Sana da Tebrikler KralTebrikler şansına ortak oldum 🫵🏻👍
Aha şimdi bu gelirse betkareye at ...kasa adam olmaya baslamis
Sihirli cümle betkare buda gitti yeni sponsor varmi baskaAha şimdi bu gelirse betkareye at ...kasa adam olmaya baslamis
Bol şans gol olsun be
Toprak misket mahallesindeyim demiştin dimi,,biraz daha kazan ziyaretime geliriz ddddTebrikler şansına ortak oldum 🫵🏻👍
Eyvallah 45 var bunuda senin maça atım kusurati kizmazsan🥴Sana da Tebrikler Kral
Kolombiya ligi mi 😳😳 pablo escobar mezardan çıksa getiremez bu maçı
PuahahahaKolombiya ligi mi 😳😳 pablo escobar mezardan çıksa getiremez bu maçı
O kadar diyorsunKolombiya ligi mi 😳😳 pablo escobar mezardan çıksa getiremez bu maçı
Gel beklerim Keçiören Aktepe de ayakkabı dükkanım vardı yeğen e devrettim gerçi beş ay filan iskettim ben şimdi arkadaşın kardesindeToprak misket mahallesindeyim demiştin dimi,,biraz daha kazan ziyaretime geliriz dddd