- 24,144
- 22,665
- 113
Verdi gibiPenaltıyı vermedi Böyle bir şey olabilir mi ya
Verdi gibiPenaltıyı vermedi Böyle bir şey olabilir mi ya
TebriklerBir arkadaş paylaştı bahigoda ufak yatırıma freebet aliniyormus şöyle böyle görev falan yapıyorsun aldık onu bir kupon yaptım
Ekli dosyayı görüntüle 720911
Geldi geldi kupon 1k verdi 200 freebeteHadi atin
Nasılsın dost çok aktif değilsin bu aralarTebrikler
Vatsaptan anlatsana görev zor değil dimi..yada şifre vereyim bı kupin yapiver ...beni yormaBir arkadaş paylaştı bahigoda ufak yatırıma freebet aliniyormus şöyle böyle görev falan yapıyorsun aldık onu bir kupon yaptım
Bolsans..Talibim atı guzelBirinci yarı beşinci golu panama atarsa bir kişiye rol yapması için 250 payco
İlk beğeni @aSiRuH06 oldu gelirse roll seninBirinci yarı beşinci golu panama atarsa bir kişiye rol yapması için 250 payco
2011 de çok kötü battım patladım banka hayatım bitti yeni toparladim ufak bir minibüs aldım Ostim İvedik sanayilerde spor ayakkabı sattım kışın polar botHayırlı helal kazanclariniz olsun kardeşim..ticaret gibisi yok..10 yilda ben yaptım benzer işleri..
O babaharman parkının her karesinde ayak işimiz vardır..ömür bitti..yıllar su gibi geçti gitti![]()
Ben buna inanmadım ya devam ediyor mu halaBir arkadaş paylaştı bahigoda ufak yatırıma freebet aliniyormus şöyle böyle görev falan yapıyorsun aldık onu bir kupon yaptım
Abi seninkini yarına bırakalım benimkiler ufak ufak kaziyalimVatsaptan anlatsana görev zor değil dimi..yada şifre vereyim bı kupin yapiver ...beni yorma)
Saol dostum iyiyim çalışıyorum pek aktif olamıyorum yarın pazar uyumadım, sen nasılsınNasılsın dost çok aktif değilsin bu aralar
DddsddddgsdddgdKeşke uçak uçursaydık
O iş sende salihim..okAbi seninkini yarına bırakalım benimkiler ufak ufak kaziyalim
Kolay gelsin kardeşim biraz uzaklastiysan ne âlâSaol dostum iyiyim çalışıyorum pek aktif olamıyorum yarın pazar uyumadım, sen nasılsın