- 50,498
- 23,759
- 113
Ya O değil de o gün 18.000 lira o ibneye kazandırdım ya ulan Sözde 5.000 lira atacaktı her yerden engellediSaplayacak uzatmalarda , saplamazsa bize saplayacaklar 😅😅
Ya O değil de o gün 18.000 lira o ibneye kazandırdım ya ulan Sözde 5.000 lira atacaktı her yerden engellediSaplayacak uzatmalarda , saplamazsa bize saplayacaklar 😅😅
İşte o senjn başına bela olacak girdi çıktı bende girdim çıktım beş ay sonra işi bıraktım başka işe girecektim adli sicil kaydı vardır diye hiçbir işe girmedim murooUzun ceza değil kral Eyvallah adamsın girdi çıktı yapacağım da uğraştıracak denetim falan işte dışarıdan çalışma verecek
Oda az kaşar değilmiş haYa O değil de o gün 18.000 lira o ibneye kazandırdım ya ulan Sözde 5.000 lira atacaktı her yerden engelledi
Ben çok girdi çıktı yaptım ya sicil'de duruyor yazsam siler mi nasıl yazıyoruz o cimer Dediğin yereİşte o senjn başına bela olacak girdi çıktı bende girdim çıktım beş ay sonra işi bıraktım başka işe girecektim adli sicil kaydı vardır diye hiçbir işe girmedim muroo
Sonra cimere yazdı m bir. Hafta sonra sonuç gelldi adli sicil kaydı yoktur diye sağolsun lar sildiler sicil kaydı mo
Forumda yakalayamıyorum yakalasam burada rezil edeceğimOda az kaşar değilmiş ha
Muro devam 50₺ son var onuda attım bitik maça oynama kanka az sonra hesaptaForumda yakalayamıyorum yakalasam burada rezil edeceğim
Üreğil istasyonunda gençliğim çurudu..Mamak dedikçe içim yanarReis 06 görünce sormak istedim Ankara'nın neresindensin Mamak misket benim mekan
Yattık desene,,ddsdMuro devam 50₺ son var onuda attım bitik maça oynama kanka az sonra hesapta
Ya sen nasıl bir adamsın yaMuro devam 50₺ son var onuda attım bitik maça oynama kanka az sonra hesapta
Kombin yap dost bekle biraz sağlam maclara girYa sen nasıl bir adamsın ya
GgggggggfggddgnZxhjKombin yap dost bekle biraz sağlam maclara gir
Bana çok yakinmissin sazın sesine düğüne giderdik rakı içmeye reis misket yarmanin üstü bilirsinÜreğil istasyonunda gençliğim çurudu..Mamak dedikçe içim yanar(
Sana yakın olan paspas nikli kardeşim..
Ben k.orendeyim toprak
Isa kardeşimiz cay icer dostBana çok yakinmissin sazın sesine düğüne giderdik rakı içmeye reis misket yarmanin üstü bilirsin
Hey gidi yıllar hey,,bütün misketlerimi ütüldük....iki misketim kaldı canım sıkıldıkça onlarla oynuyom...Bana çok yakinmissin sazın sesine düğüne giderdik rakı içmeye reis misket yarmanin üstü bilirsin