- 50,498
- 23,759
- 113
Eyvallah Kral senin de@Muroo1988 kardo geçen güzel olsun
Eyvallah Kral senin de@Muroo1988 kardo geçen güzel olsun
Olabilir finanslar aynı oluyor geneldeCümleten iyi geceler beyler bişey soracağım biraz önce enbet 100 TL yattı çekim verdim ayrıca Alobet 154 spin vermiş şansa 7700 oldu neyse 100 yatır 250 çek dedi Alobet 100 yatırdım 250 çektim yüz içerde kaldı enbet çekim ile Alobet çekim payfix ile yaptım gönderen bayan aynı arasinda üç dakika var iki sitede aynı bayanla çalışıyor galiba?
Ne zaman teslim oluyorsunEyvallah Kral senin de
Aynen demekkiOlabilir finanslar aynı oluyor genelde
Aleyküm selam...bir msj da bazen 4 site reklamı geliyor..bunlarda öyle...muhtemelen paravandir...paran geldiyse boş ver,katlamaya bak..bolsansCümleten iyi geceler beyler bişey soracağım biraz önce enbet 100 TL yattı çekim verdim ayrıca Alobet 154 spin vermiş şansa 7700 oldu neyse 100 yatır 250 çek dedi Alobet 100 yatırdım 250 çektim yüz içerde kaldı enbet çekim ile Alobet çekim payfix ile yaptım gönderen bayan aynı arasinda üç dakika var iki sitede aynı bayanla çalışıyor galiba?
Aynı grup demekki o siteler finans hesaplarıda ortakCümleten iyi geceler beyler bişey soracağım biraz önce enbet 100 TL yattı çekim verdim ayrıca Alobet 154 spin vermiş şansa 7700 oldu neyse 100 yatır 250 çek dedi Alobet 100 yatırdım 250 çektim yüz içerde kaldı enbet çekim ile Alobet çekim payfix ile yaptım gönderen bayan aynı arasinda üç dakika var iki sitede aynı bayanla çalışıyor galiba?
Eyvallah Krallll. SagolasinAleyküm selam...bir msj da bazen 4 site reklamı geliyor..bunlarda öyle...muhtemelen paravandir...paran geldiyse boş ver,katlamaya bak..bolsans
Bende bir ara yatırım yaptım x siteye sonra başka siteye dedim ben yatırım yaptım hesaba geçmedi site bana dedi ki siz z siteye para atmıssınız finanslar aynıAynen demekki
Bizde para olsa kesin katlariz demiAleyküm selam...bir msj da bazen 4 site reklamı geliyor..bunlarda öyle...muhtemelen paravandir...paran geldiyse boş ver,katlamaya bak..bolsans
Bitti rol yaMuro rol mi yapıyor he
Başlıyor başlıyorBitti rol ya
Tek maçlık rol yapıyor puahahBitti rol ya
10 gün süre verdi ya pazartesi olacağım ya da çarşamba perşembeNe zaman teslim oluyorsun
OoooBaşlıyor başlıyor
Allah kurtarsın reis tez zamanda çıkarsın inşallah.Eyvallah Kral senin de
Ya bagirtma aw dkwofkwokfwodkwldkwlTek maçlık rol yapıyor puahah
Uzun ceza değil kral Eyvallah adamsın girdi çıktı yapacağım da uğraştıracak denetim falan işte dışarıdan çalışma verecekAllah kurtarsın reis tez zamanda çıkarsın inşallah.
Nereye10 gün süre verdi ya pazartesi olacağım ya da çarşamba perşembe