Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Muronun Muhabbet Yeri 😃

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dermany

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,332
3,111
113
Cümleten iyi geceler beyler bişey soracağım biraz önce enbet 100 TL yattı çekim verdim ayrıca Alobet 154 spin vermiş şansa 7700 oldu neyse 100 yatır 250 çek dedi Alobet 100 yatırdım 250 çektim yüz içerde kaldı enbet çekim ile Alobet çekim payfix ile yaptım gönderen bayan aynı arasinda üç dakika var iki sitede aynı bayanla çalışıyor galiba?
Olabilir finanslar aynı oluyor genelde

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,800
13,608
113
Cümleten iyi geceler beyler bişey soracağım biraz önce enbet 100 TL yattı çekim verdim ayrıca Alobet 154 spin vermiş şansa 7700 oldu neyse 100 yatır 250 çek dedi Alobet 100 yatırdım 250 çektim yüz içerde kaldı enbet çekim ile Alobet çekim payfix ile yaptım gönderen bayan aynı arasinda üç dakika var iki sitede aynı bayanla çalışıyor galiba?
Aleyküm selam...bir msj da bazen 4 site reklamı geliyor..bunlarda öyle...muhtemelen paravandir...paran geldiyse boş ver,katlamaya bak..bolsans

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,831
17,001
113
Aynı grup demekki o siteler finans hesaplarıda ortak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...