- 50,573
- 23,804
- 113
Geldi Maho kesene bereketGönderdim tilbeç
Geldi Maho kesene bereketGönderdim tilbeç
Nasılsın reis iyisin yokya saygıyı bozmayız ya derdimiz çok insanlarla uğraşacak tartışacak gücümüz yok zaten babam ameliyat olmuş 4 gündür bypass ameliyatı onun ağrısı evde babasizlik zor geçiyor ilk defa bugün evde yanlızım beş kardeşim annem babamın başında hastane delerSaygınızı bozmadığınız sürece hiçbir sorun yoktur dostlar
Ah ulan makine bir bize vermedinGönderdim tilbeç
Çok geçmiş olsun dostumNasılsın reis iyisin yokya saygıyı bozmayız ya derdimiz çok insanlarla uğraşacak tartışacak gücümüz yok zaten babam ameliyat olmuş 4 gündür bypass ameliyatı onun ağrısı evde babasizlik zor geçiyor ilk defa bugün evde yanlızım beş kardeşim annem babamın başında hastane deler
Hemen rol yapalim oda gitsibGeldi Maho kesene bereket
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin kardeşimNasılsın reis iyisin yokya saygıyı bozmayız ya derdimiz çok insanlarla uğraşacak tartışacak gücümüz yok zaten babam ameliyat olmuş 4 gündür bypass ameliyatı onun ağrısı evde babasizlik zor geçiyor ilk defa bugün evde yanlızım beş kardeşim annem babamın başında hastane deler
Saol kardasim Allah razı olsun 🙏Çok geçmiş olsun dostum
Allah razı olsun güzel kardeşim 🙏Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin kardeşim
Çok çok geçmiş olsun Allah şifalar versinNasılsın reis iyisin yokya saygıyı bozmayız ya derdimiz çok insanlarla uğraşacak tartışacak gücümüz yok zaten babam ameliyat olmuş 4 gündür bypass ameliyatı onun ağrısı evde babasizlik zor geçiyor ilk defa bugün evde yanlızım beş kardeşim annem babamın başında hastane deler
Gecmis olsun en kısa sürede yine beraber olursunuz isallahNasılsın reis iyisin yokya saygıyı bozmayız ya derdimiz çok insanlarla uğraşacak tartışacak gücümüz yok zaten babam ameliyat olmuş 4 gündür bypass ameliyatı onun ağrısı evde babasizlik zor geçiyor ilk defa bugün evde yanlızım beş kardeşim annem babamın başında hastane deler
Azmis la bari 200 atsaydi@aSiRuH06 95 tl'miz var bakalım çıkabilecek miyiz
Saol değerli kardeşim Allah razı olsun 🙏Çok çok geçmiş olsun Allah şifalar versin
İnşallah Allah razı olsun Rabbimde seninde aileni sevdiklerini mutlu etsin güzel kardeşim 🙏Gecmis olsun en kısa sürede yine beraber olursunuz isallah
Töbe töbeAh ulan makine bir bize vermedin
Kırmızıya bas 190 TL olsun ddsd@aSiRuH06 95 tl'miz var bakalım çıkabilecek miyiz
Sapla o zaman
Ah ulan makine bir bize vermedin
Paylaştım gol oldu a****
Golll wonSapla o zaman