- 9,487
- 8,141
- 113
Muroo uçakları uçurdu parayı vurdu dubaiye tatile gitti 😄@Muroo1988 nerdesin dostum
Muroo uçakları uçurdu parayı vurdu dubaiye tatile gitti 😄@Muroo1988 nerdesin dostum
HarbimiMuroo uçakları uçurdu parayı vurdu dubaiye tatile gitti 😄
Dubaiyi bilmem ama kesin parayı buldu yoksa burda şimdi kot kot diye gezerdiHarbimi
her uçakcı bir gün sağlam bi vurgun yapacaktır böyle bi atasözü var diyorlarMuroo uçakları uçurdu parayı vurdu dubaiye tatile gitti 😄
Yemin ediyorum Daha yeni görüyorum bu konuyu ya sabah sabah ne güldümDubaiyi bilmem ama kesin parayı buldu yoksa burda şimdi kot kot diye gezerdi
GünaydınCümleten Selamünaleyküm Herkese günaydın
Kardaş birşey soracam son 1 yılda bütün sitelere yatırımım var jojodan başkası vermedi ? d.günü bonusuGünaydın
Ne zaman doğum gününKardaş birşey soracam son 1 yılda bütün sitelere yatırımım var jojodan başkası vermedi ? d.günü bonusu
BugünNe zaman doğum günün
Vbet gün içerisinde ekliyor 500 Bir de 100 Spin mi 150 Spin mi ne
Holigan'da gün içinde ekler
SaolasınVbet gün içerisinde ekliyor 500 Bir de 100 Spin mi 150 Spin mi ne
Holigana bağlandım saat 8 den sonra hesabınızı kontrol edin dediHoligan'da gün içinde ekler
Yaparsan bir şeyler DM yakmazsan var ya Hiçbir şey demiyorumSaolasın
Çok yatırım varsa orası nakit olarak ekliyor çok güzel bekliyorHoligana bağlandım saat 8 den sonra hesabınızı kontrol edin dedi
holigan güzel birşey verirse neden olmasınYaparsan bir şeyler DM yakmazsan var ya Hiçbir şey demiyorum
Çok yatırım var mıholigan güzel birşey verirse neden olmasın
Herhalde parayı sen buldun ortalıkta yoksunMuroo uçakları uçurdu parayı vurdu dubaiye tatile gitti 😄