- 58,177
- 28,382
- 113
Çünkü forumda iki tane var vasilBoş ver herkes ne bok yediğini biliyor
Çünkü forumda iki tane var vasilBoş ver herkes ne bok yediğini biliyor
SaplaKasa 0,56 kuruş hedef 1 tl
Takipteyim gelirse DM yanar değil miKasa 0,56 kuruş hedef 1 tl
Kankam parasızlıktan yokum ümidi kestimHerhalde parayı sen buldun ortalıkta yoksun
Ya Ben de sevinmiştim parayı buldu diye var ya keşke bulsam da kaybolsanKankam parasızlıktan yokum ümidi kestim
Bulsam seninle kayboluruz gardaşım benimYa Ben de sevinmiştim parayı buldu diye var ya keşke bulsam da kaybolsan
Allah gönlüne göre versin Kral adamsınBulsam seninle kayboluruz gardaşım benim
Hadi nerede kaldı bu kupon Hedefe ulaşanın bak Elim ayağım titriyorKasa 0,56 kuruş hedef 1 tl
Muro sana küstüm. Bı soru sorduk cevap vermedin. Eyvallah maaş geliyor. Bı koyarsam parayı dm yakmıcam.Allah gönlüne göre versin Kral adamsın
DM yakma isteme sıkıntı yok ama ne sorduğunu görmedim Vallahi o kadar yatan var ki Ne yazdın bakayımMuro sana küstüm. Bı soru sorduk cevap vermedin. Eyvallah maaş geliyor. Bı koyarsam parayı dm yakmıcam.
Nerede o kart varsa ben de alayım bana Gerçi vermez de vakıfa borcum var icralımKonuyla alakasızda Muro konusunda cevap alamadım bu hadi Kredi kartı varmış herkese veriyormu bu kartı
Veriyormuş en az 1 k kanka bende onu kovalıyorum. Sabah ,8 de başvur mobilden indir.Nerede o kart varsa ben de alayım bana Gerçi vermez de vakıfa borcum var icralım
Borçlu olanada veriyormuş sorun yokNerede o kart varsa ben de alayım bana Gerçi vermez de vakıfa borcum var icralım
Noel baba kilTakipteyim gelirse DM yanar değil mi
50 kuruş aksakallı balıkçı dedeye verdimNerede o kart varsa ben de alayım bana Gerçi vermez de vakıfa borcum var icralım
Oho gitti bizim lahmacun fırına o zamanNoel baba kil
50 kuruş aksakallı balıkçı dedeye verdim)
Nereden alıyoruz bunu ne kadar veriyorlar mesela şu dakika versin hemen alırımBorçlu olanada veriyormuş sorun yok
Kanka hadi uygulamasını indir. Tamam mı üye ol sonra sabah 8 de müşteri temsilcisi ile görüntülü görüş kendini doğrulat. Sicile göre limit veriyor. Sivilin berbatsa 1 k veriyor en az.Nereden alıyoruz bunu ne kadar veriyorlar mesela şu dakika versin hemen alırım
Sicilim öyle bir berbat ki kırmızı bültenle aranıyozKanka hadi uygulamasını indir. Tamam mı üye ol sonra sabah 8 de müşteri temsilcisi ile görüntülü görüş kendini doğrulat. Sicile göre limit veriyor. Sivilin berbatsa 1 k veriyor en az.