- 52,724
- 25,200
- 113
TurcelTürk Telekom mu dostum hattın uygulamadan belki güvenli internet açıktır
TurcelTürk Telekom mu dostum hattın uygulamadan belki güvenli internet açıktır
Google ( internetinn hangi marka ise onun adını yaz guvenli profil kapatma diye arat)
Ücretsizdir. Mağazalar, Müşteri Hizmetleri, SMS ve Turkcell Uygulaması işlem yapılabilir. ( SMS ile GUVENLI IPTAL yazıp 2500'a kısa mesaj gönderebilir ya da Turkcell Uygulaması > Ayarlarım > Güvenli İnternet ayarlarım üzerinden ayarları değiştirebilirsiniz. )Turcel
Normal siteye giriyor mesela atlaspet Time be örnek veriyorum Bunları bunlara giriyor Jojo grubuna girmiyor mavi bet jojobet matbet bunlarda hata veriyorÜcretsizdir. Mağazalar, Müşteri Hizmetleri, SMS ve Turkcell Uygulaması işlem yapılabilir. ( SMS ile GUVENLI IPTAL yazıp 2500'a kısa mesaj gönderebilir ya da Turkcell Uygulaması > Ayarlarım > Güvenli İnternet ayarlarım üzerinden ayarları değiştirebilirsiniz. )
Dedenin hakkını verdin DM yanmadı😆😃😃Beyler dedeyi gördüm indirdim dedeyi hakkını verdim çay içiyordu kahvede denyo
Ya Mayko Sen anlıyor musun ya bu Allah belasını versin ya 2-3 gündür bu Jojo grubu yok mu matbet bilmem ne giriyorum hata veriyor sayfa gizlilik hatası veriyor öbür sitelere giriyor normal maçkoliğe de girmiyor Google'dan yazdığım zamanBeyler dedeyi gördüm indirdim dedeyi hakkını verdim çay içiyordu kahvede denyo
Yatarı çok yoktur herkesin canını yaktı dede nefsi müdafaadan işlem yapılırBeyler dedeyi gördüm indirdim dedeyi hakkını verdim çay içiyordu kahvede denyo
Bende anlamadım dostumNormal siteye giriyor mesela atlaspet Time be örnek veriyorum Bunları bunlara giriyor Jojo grubuna girmiyor mavi bet jojobet matbet bunlarda hata veriyor
Kafayı yiyeceğim ya vallahi ya böyle olduğumu çok rahatsızBende anlamadım dostum
Allah allah agacim bi geçmişi sil ilk defa duyuyorum muromYa Mayko Sen anlıyor musun ya bu Allah belasını versin ya 2-3 gündür bu Jojo grubu yok mu matbet bilmem ne giriyorum hata veriyor sayfa gizlilik hatası veriyor öbür sitelere giriyor normal maçkoliğe de girmiyor Google'dan yazdığım zaman
Sildim ya her şeyi sildim olmuyor yaAllah allah agacim bi geçmişi sil ilk defa duyuyorum murom
Tarayıcı geçmişini temizle ve telefonu kapatıp yeniden ac düzelir dostYa Mayko Sen anlıyor musun ya bu Allah belasını versin ya 2-3 gündür bu Jojo grubu yok mu matbet bilmem ne giriyorum hata veriyor sayfa gizlilik hatası veriyor öbür sitelere giriyor normal maçkoliğe de girmiyor Google'dan yazdığım zaman
Murom senin sıkıntıyı sana zahmet bidaha anlatirmsntam bi anliyimBir tane babayiğit yok ha Burada şu sorunu çözecek
Ferom hgTarayıcı geçmişini temizle ve telefonu kapatıp yeniden ac düzelir dost
Biri bana mı etiket attıBir tane babayiğit yok ha Burada şu sorunu çözecek
Ferhatım dm plsBiri bana mı etiket attı![]()