Ooo puro içiyorum de tütün dersen yanarızsigara hakkı kazandım😄😄
Ooo puro içiyorum de tütün dersen yanarızsigara hakkı kazandım😄😄
Shellac konusuna bak kapandı gerçi de sigara hakkı kazanmışım kupon yattıOoo puro içiyorum de tütün dersen yanarız![]()
Gördüm kral tütün alalım geri kalanı ile kuponShellac konusuna bak kapandı gerçi de sigara hakkı kazanmışım kupon yattı
Kupon hayatımı s* vallaGördüm kral tütün alalım geri kalanı ile kupon
Bu hataSitelere girerken bu hatayı veriyor bunu nasıl düzeltebiliriz Anlayan Yok mu
Sigaranın markası nesigara hakkı kazandım😄😄
TütünSigaranın markası ne
Sen anlıyor musun bu gizlilik hatası veriyor sitelere girerken maçkoliği açıyorum Yine aynı hatayı veriyor örnek veriyorum bu nasıl düzeltebiliriz ayıkıyor musun senSigaranın markası ne
Has adıyaman tutunu degilse zarar
Bende de siteler de oluyor 2-3 kere siteye gir çık yapınca oluyor dostumSen anlıyor musun bu gizlilik hatası veriyor sitelere girerken maçkoliği açıyorum Yine aynı hatayı veriyor örnek veriyorum bu nasıl düzeltebiliriz ayıkıyor musun sen
guvenli profil acık olabilriSen anlıyor musun bu gizlilik hatası veriyor sitelere girerken maçkoliği açıyorum Yine aynı hatayı veriyor örnek veriyorum bu nasıl düzeltebiliriz ayıkıyor musun sen
Olmuyor Ferdi çok denedim yaBende de siteler de oluyor 2-3 kere siteye gir çık yapınca oluyor dostum
Onu nereden kapatıyorguvenli profil acık olabilri
Türk Telekom mu dostum hattın uygulamadan belki güvenli internet açıktırOlmuyor Ferdi çok denedim ya
Google yaz wifi ilemi baglanıyorsın mobil verimşOnu nereden kapatıyor
WfiGoogle yaz wifi ilemi baglanıyorsın mobil verimş