- 50,564
- 23,796
- 113
HahahhahahahahahMuroooo duy duy))
HahahhahahahahahMuroooo duy duy))
Zokayim vereceğin çaya derse 😅
Işin rast gitsin Kral ağır cezada mahkemem var Yarın değil öbür gün cebimizde kuruş yok ki Gidelim mahkemeye gitmeyeceğimÇok gezdim zamanında reis mezuniyetten sonra herşey nasip kısmet devlet destekli mekan kurduk tecrübe kazandık işimizi bulduk Allah herkesin yardımcısı olsun
Konu özel miIşin rast gitsin Kral ağır cezada mahkemem var Yarın değil öbür gün cebimizde kuruş yok ki Gidelim mahkemeye gitmeyeceğim
Cezası büyük anlaşıldıIşin rast gitsin Kral ağır cezada mahkemem var Yarın değil öbür gün cebimizde kuruş yok ki Gidelim mahkemeye gitmeyeceğim
O zaman zokayim çayı içeceğin ağzına maddesi devreye giriyor dostZokayim vereceğin çaya derse 😅
Şaka dimi..?Işin rast gitsin Kral ağır cezada mahkemem var Yarın değil öbür gün cebimizde kuruş yok ki Gidelim mahkemeye gitmeyeceğim
Bardağı 100 TL olurO zaman zokayim çayı içeceğin ağzına maddesi devreye giriyor dost
Yaralama muhabbeti ya şikayetten Vazgeçti karşı taraf 13'ünde mahkeme var işte ikidir gitmiyorum memur aramıştı karakoldan 9 ayın 13'ünde mahkemeniz var gitmeniz gerekiyor Yoksa zorunlu alınacaksınız falan dedi de bilmiyorum bakayım ne olacak yaKonu özel mi
Yok lan Kur'an çarpsınŞaka dimi..?
İlk mahkeme mi bu yoksa hiç çıkıp ifadede bulundun muIşin rast gitsin Kral ağır cezada mahkemem var Yarın değil öbür gün cebimizde kuruş yok ki Gidelim mahkemeye gitmeyeceğim
Karakolda ifade verildi mahkemeye hiç çıkılmadı daha gitmedim ki ikidirİlk mahkeme mi bu yoksa hiç çıkıp ifadede bulundun mu
Yok lan Kur'an çarpsın
Ne yaptın la adama o kadar, ağır cezada yargılancak kadarBakırköy 2 ağır cezada dava görüluyoo
Ya sıkıntı yok o yüzden yazılıyorum millete da yoksa hiç görüyor musun Ben böyle yazıldığımı devamlı Allah büyük ya kot mot bir şeylerden kovalarız yarın yaparız bir şeyler((
Espiri yaptın sandım gardasim(
Uffff be...keşke akşam haberim olaydi..200u baywine atacagima sana atardık(
Rabbim yardımcın olsun ...
Çok şükür şikâyet kalmamış ortada buna sevinmelisin sakin reis hayatını yaşaYaralama muhabbeti ya şikayetten Vazgeçti karşı taraf 13'ünde mahkeme var işte ikidir gitmiyorum memur aramıştı karakoldan 9 ayın 13'ünde mahkemeniz var gitmeniz gerekiyor Yoksa zorunlu alınacaksınız falan dedi de bilmiyorum bakayım ne olacak ya
Tamam benimde yaralamadan vardı beni karakola zorla almislardida mahkemeye çıktım mahkemeye yürüyerek git bir şekil gitmeye bak ben denklersem ben atarım gerekirse. mahkeme çıkmadın mi hakim gözüne otomatik suçlu ki kaçıyor düşüncesi olusmasinKarakolda ifade verildi mahkemeye hiç çıkılmadı daha gitmedim ki ikidir
Hak etti oNe yaptın la adama o kadar, ağır cezada yargılancak kadar
Işte mahkemede Ne olacak bilmiyorum çocuk aynı ifadeyi verecek de ben gitmiyorum anasını satayım korkuyorum tutuklayacak savcının sağı solu belli olmuyor kamuyu dava açtırır kamudan yatırır biziÇok şükür şikâyet kalmamış ortada buna sevinmelisin sakin reis hayatını yaşa