Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Muronun Muhabbet Yeri 😃

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,573
23,803
113
Çok gezdim zamanında reis mezuniyetten sonra herşey nasip kısmet devlet destekli mekan kurduk tecrübe kazandık işimizi bulduk Allah herkesin yardımcısı olsun
Işin rast gitsin Kral ağır cezada mahkemem var Yarın değil öbür gün cebimizde kuruş yok ki Gidelim mahkemeye gitmeyeceğim

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,573
23,803
113
Yaralama muhabbeti ya şikayetten Vazgeçti karşı taraf 13'ünde mahkeme var işte ikidir gitmiyorum memur aramıştı karakoldan 9 ayın 13'ünde mahkemeniz var gitmeniz gerekiyor Yoksa zorunlu alınacaksınız falan dedi de bilmiyorum bakayım ne olacak ya

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,573
23,803
113
:(((
Espiri yaptın sandım gardasim :((
Uffff be...keşke akşam haberim olaydi..200u baywine atacagima sana atardık :((
Rabbim yardımcın olsun ...
Ya sıkıntı yok o yüzden yazılıyorum millete da yoksa hiç görüyor musun Ben böyle yazıldığımı devamlı Allah büyük ya kot mot bir şeylerden kovalarız yarın yaparız bir şeyler

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,184
4,242
113
Yaralama muhabbeti ya şikayetten Vazgeçti karşı taraf 13'ünde mahkeme var işte ikidir gitmiyorum memur aramıştı karakoldan 9 ayın 13'ünde mahkemeniz var gitmeniz gerekiyor Yoksa zorunlu alınacaksınız falan dedi de bilmiyorum bakayım ne olacak ya
Çok şükür şikâyet kalmamış ortada buna sevinmelisin sakin reis hayatını yaşa

Visitor

🍀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,371
1,885
113
Karakolda ifade verildi mahkemeye hiç çıkılmadı daha gitmedim ki ikidir
Tamam benimde yaralamadan vardı beni karakola zorla almislardida mahkemeye çıktım mahkemeye yürüyerek git bir şekil gitmeye bak ben denklersem ben atarım gerekirse. mahkeme çıkmadın mi hakim gözüne otomatik suçlu ki kaçıyor düşüncesi olusmasin

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,573
23,803
113
Çok şükür şikâyet kalmamış ortada buna sevinmelisin sakin reis hayatını yaşa
Işte mahkemede Ne olacak bilmiyorum çocuk aynı ifadeyi verecek de ben gitmiyorum anasını satayım korkuyorum tutuklayacak savcının sağı solu belli olmuyor kamuyu dava açtırır kamudan yatırır bizi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...